Djurplågare bakom ”Näthatsgranskaren”: Lät sina djur svälta till döds

 

Djuren försökte hitta något att äta och dricka men till slut svalt de ihjäl i hägnet där de var inlåsta. Djurskötaren hette Tomas Bergström. I dag heter han Tomas Åberg och hyllas i media för sin organisation ”Näthatsgranskaren” som letar invandringskritiska inlägg på Facebook och anmäler till polisen. Själva har medlemmarna ett digert register. Här börjar första granskningen.

Tomas Åberg som tidigare hållit sig undan delgivning av obetalda lån och viten har dock genom Näthatsgranskaren fått bättre ekonomi. Regeringen har genom Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) beviljat ett skattefinansierat bidrag om 600 000 kronor. 75 procent av föreningens utgifter utgörs av Tomas Åbergs lön.

Enligt ansökan samarbetar Näthatsgranskarna med Juridikfronten, som i Nya Tiders granskning även de visat sig utgöras av personer med dålig privatekonomi, som hittat en försörjning genom att jaga personer som är negativa till massinvandringen.

Läs mer här: https://www.nyatider.nu/djurplagare-bakom-nathatsgranskaren-lat-sina-djur-svalta-till-dods/?fbclid=IwAR0El9Vz_tAx9UIdj5h3tqCsjZn9zuBtmkyALXtEbiv2-00QgrkMTkX73nAKategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: