Talmannen stoppade SDs önskan om debatt om Global Compact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sverigedemokraterna begärde i slutet av förra veckan en särskild debatt om FN-avtalet om migration. Men begäran avslogs av talmannen efter samråd med samtliga partiers gruppledare. – Jag tycker det är mycket beklagligt. Frågan rör migrationspolitik som det svenska folket enligt många olika mätningar betraktar som en av de allra viktigaste, säger Mattias Karlsson, SD:s gruppledare.

https://nyheteridag.se/debatt-om-fns-migrationspakt-stoppad-mycket-beklagligt/?fbclid=IwAR1RCii3c9QScIQaUP1HkYI3ctHob93H5rUzYwXMd6rxPVrvrDEWfnTvdVoKategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

4 svar

 1. This post will assist the internet visitors for creating new blog
  or even a weblog from start to end.

  Gilla

 2. Snart har man drivit igenom en kompakt tystnad hos svenska folket. Det verkar inte vara så många som lagt märke till den uppenbara faran.

  Gilla

 3. SVERIGE är ett folkstyre byggd på demokratiska lagar. Socialdemokraterna tillsammans med Sveriges Muslimska råd har gjort en uppgörelse, bakom sv. folkets rygg, om ändrade värderingar för islamska levnadsregler vilket ändrar samhällsutvecklingen till förmån för invandrare. Denna skrivelse är det viktigt att kontrollera noga för det kan ändra hela vår samhällsutveckling. Jag ställer mej inte bakom något som inte är framlagt för SVENSKA FOLKET.

  Gilla

 4. Hoppas nu folk börjar att tänka.. Det är inte demokrati, det är diktatur i Sverige. Folket har inte något att säga om sin framtid. Med migrationsavtalet är Sverige snart bankrutt..

  Gilla

%d bloggare gillar detta: