FRANSKA GENERALER ANKLAGAR MAKRON FÖR ”FÖRRÄDERI” ANGÅENDE FN-MIGRATIONSPAKTEN

Ett ”Öppet brev” säger att franska medborgare har ytterligare en anledning till ”revolt”

Franska generaler anklagar makron av "förräderi" över FN-migrationspakten

En grupp franska militära generaler har skrivit ett öppet brev till Emmanuel Macron som anklagar den franske presidenten för att begå ”förräderi” genom att underteckna FN: s migrationspakten.

Pakten, som undertecknades av 164 nationer på måndag, inklusive Frankrike, är inte rättsligt bindande, men smörjer skidorna för obegränsad migration för att behandlas som en mänsklig rättighet och kritik mot massmigration som behandlas som hat.

Ett brev som skrivits av general Antoine Martinez och undertecknades av tio andra generaler, en admiral och en överste, liksom den tidigare franska försvarsministern Charles Millon, varnar Macron att övergången strimlar Frankrike av mer suveränitet och ger en ytterligare anledning till ”en redan misshandlad befolkning ”till” uppror ”.

Brevet anklagar Macron för att vara ”skyldig till en förnekelse av demokratin eller förräderi mot nationen” för att underteckna pakten utan att lägga den på folket.

”Den franska staten är sen för att inse att det är omöjligt att integrera för många människor, från helt olika kulturer, som har omgrupperats under de senaste fyrtio åren på områden som inte längre överensstämmer med Republikens lagar”, säger brevet , och tillägger att massinvandring raderar Frankrikes ”civilisationsmärken”.

Enligt brittiska parlamentsledamoten Janice Atkinson skulle FN-pakten leda till att Europa översvämmades med 59 miljoner nya invandrare inom de närmaste 6 åren.

Varning om att planen skulle leda till att europeiska länder fick sin ”kultur och identitet krossad”. Atkinson påpekade också att pakten skulle kunna leda till hatstatslagar som gör det olagligt att använda ordet ”illegala invandrare”, för att istället ersättas med ”oregelbundna” invandrare”.

”Det kommer att vara olagligt att inte använda sitt eget språk”, varnade Atkinson och tillade att EU-medborgarna skulle kunna säga farväl till sin demokrati och sin livsstil om pakten genomförs.

President Macrons godkännande har gjort att hans stöd har sjunkit till 18 % mitt i en våg av protester och upplopp mot ett antal problem, inklusive bränsleskatter och massinvandring.

Läs hela brevet från de franska generalerna nedan (översatt).

Du håller på att skriva under ”Global Compact on Safe, Orderly and Regular Migration” den 10-11 december, vilket skapar en genuin rätt till migrering. Det kan ålägga oss nationell lagstiftning genom befintliga fördrag eller principen om gemensamt ansvar som anges i denna pakt.

Det verkar för oss att den enda suveränitet som kommer att förbli i Frankrike kommer att bestå i att fritt definiera hur paktens mål ska genomföras. Du kan inte ge upp den här nya delen av nationell suveränitet utan en offentlig debatt, samtidigt som
80 % av den franska befolkningen anser att det är nödvändigt att stoppa eller drastiskt reglera  invandringen. Genom att bestämma sig för att ensam underteckna denna pakt, skulle du lägga till ytterligare en anledning till uppror med ilska till en redan misshandlad befolkning. Du skulle vara skyldig till en förnekelse av demokratin eller förräderi mot nationen.

Dessutom dräneras finanserna i vårt land och vår skuld växer. Du kan inte ta risken för ett dyrt utfall med luftmigration utan att först ha visat att du inte behöver tillgripa ytterligare skatter för att uppfylla paktens mål. Å andra sidan måste du, i form av säkerhet, kunna begränsa konsekvenserna i samband med ankomsten av utomeuropeiska befolkningar. Slutligen kan du inte ignorera att politiken i själva verket är att säkerställa säkerheten utomhus och harmoni inom landet. Men denna överensstämmelse kan endast erhållas om den upprätthåller en viss inre sammanhållning ensamt inom samhället och som tillåter att detta  görs tillsammans, vilket blir alltmer problematiskt idag.

Faktum är att den franska staten är sen med att inse att det är omöjligt att integrera för många människor, dessutom från helt olika kulturer, som har omgrupperat sig under de senaste fyrtio åren i områden som inte längre överensstämmer med republikens lagar.

Du kan inte bestämma ensam att radera ut våra nationella landmärken  och beröva oss från vårt faktiska hemland.

Vi ber dig därför att skjuta upp undertecknandet av denna pakt och kalla till en fransk folkomröstning för att rösta om detta dokument. Du är ansvarig inför fransmännen med dina handlingar. Ditt val är inte betydelselöst.

Vi stöder General MARTINEZs initiativ mot undertecknandet av denna pakt, som måste antas av FN:s medlemsstater vid regeringskonferensen i Marrakech.

General Antoine MARTINEZ

Charles MILLON – Tidigare försvarsminister

General Marc BERTUCCHI

General Philippe CHATENOUD

General André COUSTOU

General Roland DUBOIS

General Daniel GROSMAIRE

Allmän kristen HUVUD

General Michel ISSAVERDENS

Admiral Patrick MARTIN

General Christian PIQUEMAL

General Daniel SCHAEFFER

General Didier TAUZIN

Överste Jean Louis CHANASKategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: