Fråga till Göran Greider och andra ”etablissimangsjournalister”

Nu vill jag ställa dig och er övriga ”etablissemangsjournalister”
frågan: VAD är det som är så farligt med Sverigedemokraterna? 
Kan du svara mig på den frågan?

Vad är det för ”fel” att värna om sitt eget land i första hand?
Att svenskarna ska få pension som räcker till livets nödtorft, har
råd att gå till tandläkare, få den vård vi behöver, ha en skola som
fungerar och ett rättsväsende och en polis som fungerar? ALLA VET
att statens pengar inte i dagsläget räcker till till det för att
vi tagit in för många ”flyktingar” som egentligen bara är ekonomiska
flyktingar som suger ut samhället med generösa bidrag som svenskarna
inte ens kan drömma om att få tillgång till. Ni tror att ni är ”goda”när
ni låter detta ske, men ni är djävulens lakejer och inget annat!

Jag hatar att lyssna till ditt dravel i SVT om SD och att de inte får
släppas in.Nu är det faktiskt så, att 1,1 miljoner röstberättigade
har röstat in dem och det är deras rätt att få delta i den svenska politiken.

Deras röst ska också få höras. Du och dina gelikar har ingen rätt att
stänga dem ute! Ni begår grundlagsbrott som förhindrar detta!
Tänk på det! En dag, när svenskarna har vaknat ska vi ställa dig
och sådana som du inför rätta för vad ni har ställt till med för landet.

Det är ert fel att vi ännu inte har en regering!

Yrsa HäggströmKategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

8 svar

 1. Jag väljer de plattformar som når någonstans oavsett vem som står för dem. Ser jag vettiga åsikter så stödjer jag dessa. Det finns det gott om inom SD men jag ryggar för bakgrunden och vad som skulle hända om de får makt. I det läget kan mycket förändras, mycket kan vara ett nödvändigt spel för att nå just makt.
  Jag ser dock den risken som obetydlig.Greider är ett veritabelt svin, inte minsta tvekan där. Har sett eländet gå omkring som en luffare och se sorglig ut, i Falun. Kan vara ögonblick av självinsikt. SVT vill gärna ha vältaliga svin i rutan. De älskar också tex en metorolog som aldrig kan läras sig svenska. Annan invändning mot SVT och hela svenska programskörden är ständiga mordprogram i alla former. Det är mao inte bara politikersvin och mediasvin som gör SVT nästan outhärdligt. Västa mediasvineriet står Mittmedia för enligt min erfarenhet och där hör Greider hemma, passar liksom in. Man är helt oärliga och skyddar lokala -svinerier, speciellt om de drivs kommunalt. Har sett det inte bara i Falun utan mest i Gävle-Sandviken och Örebro. Ett undantag förefaller vara Sundsvall (Sundsvalls tidning)Och åter, de plattformar som stämmer bra för mig når inte någonstans i Sverige, än så länge. Starta en du.

  Gilla

  • Kul, att du hittade min sida! Min sida når fler och fler – idag nästan 1000 besökare hittills – så visst gör vi skillnad! Så till din fråga, VAD är så farligt med SD? För att de tänker på svensken i första hand, på svenska värderingar osv. är det farligt? Jag trodde att du som svensk skulle vara mån om att behålla dem och inte låta landet islamiseras och tas över. Idag blir man nazist, rasist, o mordhotad för att man vågar säga detta. Är själv drabbad, men de kommer inte att tysta mig – innan jag själv faller ur pinn. Det är globalisternas agenda, att INGENTING ska tillhöra det enskilda landet. Inga lagar, rättigheter, frihet – allt ska styras av en skock eliter som äger 2 % av hela världens inkomster. Tycker du att det är rätt? Börja med att läsa Agenda 2030 så får du veta vad som väntar oss. Finns på nätet, googla.

   Gilla

   • Det är alltid kul att hitta entusiast-arrangerade sidor som dock inte är oseriösa av typen Flashback där man ändå mellan alla obehagligheter kan hitta pärlor givetvis eftersom det är ett forum för alla. Där och på många håll får frispråkigheten för stort utrymme genom att brottslighet och underförstådda hot mm överallt får lysa igenom. Agenda 2030 har jag en enda gång tittat på under ca en minut och tappade snabbt läslusten av följande skäl. Jag är en kännande människa och de senaste ca 30 åren märkt att jag utan vidare kan följa det jag känner, utan att använda någon slags logisk analys, och att detta är hållbart för just min del. De vackra orden i Agenda 2030 ger mig mest bara avsmak. Du kanske håller med om att mycket av det som staplas upp låter vackert. Givetvis är det ogenomförbart och grunden till detta är många politiska ledares onda baktankar av typen hycklerier och den generella ondskan på planeten.
    Jag tänker i det svenska fallet särskilt på Göran Perssons och regeringens skrift ”Om detta må ni berätta* /Forum för levande historia, som jag hade framme på ett bord under några år innan jag förstod att det som kännetecknar regeringen är mångfald i teori och enfald i praktiken. En otäck form av hyckleri.
    Jag låter mig inte förblindas av att en stor del av min släkt på fars sida mördades under WW2 och att genom en sådan skrift tro att regeringen och Person hade bara goda avsikter. (på mors sida är det helsvenskt så långt jag kunnat spåra, dvs till 1400-talet) utan det där var ett enkelt verktyg att vinna förtroende. En genväg. Vad som är den egentliga agendan märktes när man erkände den palestinska staten för att ta ett exempel från senare tid och när man samarbetade med nazisterna på 20-talet (tillsammans med Bondeförbundet) för att utveckla det fulaste av allt inom nazismen, rashygienen. En sak som herr Hitler uppskattade högt och hittade flertalet goda vänner i Sverige, inte minst sin ”flickvän”.
    Men det är dubbelt hyckleri på senare tid därför att Regeringen ansåg att judarna är ofarliga medan man måste absolut passa sig för araberna som har massor av envetna ensamjobbande individer. Därför måste man låtsas vara arabvänliga för att skydda sig själva och landet.
    ”Om detta må ni berätta” är också till stor del hyckleri för att vinna förtroende och röster.
    Men vad SD egentligen anser bakom kulisserna sägs ha framgått vid sammankomster där judeskämt och hat har lyst igenom utan protester men med breda skrattsalvor.
    Jag har faktiskt viss förståelse för judehatet, inte trots den judiska delen av min bakgrund utan just därför.
    Jag har sett hycklerier och fula mänskliga bitar florera lika mycket i den släkt-sektorn som i den svenska.
    Exempelvis lurades jag på min del av arvet från vår far som avled i Brasilien år 2000. Han var en ganska förmögen man med fastigheter, lantställen, stor våning med utsikt över Ipanema-Leblon, eget företag med många anställda osv. och den delen av min släkt som uppstod i Rio är heljudisk, dvs fars nya sambo och sedermera fru är judinna till skillnad från min mor. Det har sedan aldrig gått att resonera om saken, tex en av mina halvsystrar, fd mångårig journalist på ”O Globo” -mastodont i Brasilianska media, tar genast avstånd från mig om jag tar upp det här. Andra har aldrig gått att prata med öht. När jag skulle ta upp saken med en halvbror som flyttat till kanada, dog han hastigt i hudcancer. Han hade just startat ett nytt parti där som var invandrarvänligt men levde annars som ett slags artist, även komiker och insåg sina egna brister genom att på valplakaten framträda med röd clown-näsa. Där hade jag kanske kunnat erhålla visst stöd i frågan om min del av arvet.
    Att processa mot släkten vore både obehagligt och riskabelt så jag tror jag avstår. Man har 20 år på sig så det är nu snart försent.
    Jag har mao stannat vid en säker övertygelse. Ondskan finns överallt, i alla led och grupper.
    Jag har sett den inom en rad svenska myndigheter och värst av allt, samt tydligast, inom rättsväsendet.
    Vg notera detta, det är sådana bitar jag skulle vilja driva poitiskt och avstå från andra sakfrågor.
    Därför har jag länge funderat på att engagera mig hos SD. De liksom alla andra, vågar inte gå ut med, eller förstår inte hur illa det är att domstolarna ofta är partiska och hyser många neo-fascister och veritabla rötägg – hycklande dumskallar,.Detta kan jag utveckla ganska långt med praktikexempel.
    Tomas Quickfallet är bara att skrapa på ytan när det gäller detta ständigt pågående vansinne som göder korkade ”stjärnadvokater” som i vissa fall är lierade med brottslingar och själva är just brottslingar i skymundan. Galenpannor jobbar som åklagare och verkar ha lätt att nå höga poster, men inte de högsta.
    Detta är väl det som skiljer Sverige idag från tex nazityskland och att grundlagen ser bättre ut.
    Dock har jag i stället beslutat mig för att lämna landet för ett människovänligt asiatiskt land (absolut Inte Thailand dit så många svenskar utvandrar) då just människotypen är för mig oerhört viktig. Det skulle inte förvåna mig om Sverige ”brinner upp” i flera avseenden inom några år.
    Detta iskalla hycklande släkte kanske inte förtjänar annat. Judarna i landet inte undantagna. Jag har hittat riktiga vänner bland asiater. Sen kommer jag önska svenskarna ”lycka till” och informera från annat land.
    Tack för ordet som dock bara blev några procent av vad jag har att berätta.

    Gilla

 2. Greider är helt ointressant och alldeles för högfärdig för att svara på folkets frågor. Han är, i mina ögon, en EU-vurmande övergödd skurk som infiltrerat vänstern. Men det finns bra människor i vänstern också som inte är i maskopi med monoolkapitalet.

  Vissa av dem, vilka jag tolkar som vänsternationella, kommenterar på vänsterbloggen globalpolitics.se.
  Där möts i min mening monopolkapitalets infiltratörer med riktiga vänstermänniskor i riktiga diskussioner.

  Eftersom varken KP, SKP, Vänsterpartiet eller S är vänsternationella längre så är jag med i Vetenskapliga partiet som är ett vänsternationellt parti. Jag ser ingen bättre väg för att skapa en Sverigevänlig vänster som kan utmana SD:s och övrig högers högerpolitik.

  Gilla

Trackbacks

 1. Fråga till Göran Greider och andra ”etablissimangsjournalister” – Micaels Lidéns Blog
%d bloggare gillar detta: