”Yellow Vest” eller ”Gilets Jaunes” har varit på Illuminati’s ”Cards” i många år!

Ett ytterligare uppmaning till protester i Frankrike har gjorts och planeras för denna kommande lördag. Istället för de 106 301 demonstranterna som de hade på gatorna i Paris i förra lördag, (hur fick de till ett så exakt nummer?), De ringer till 5 miljoner i lördags – inte bara i Frankrike utan också i Belgien och Nederländerna nu!

https://beforeitsnews.com/v3/protests-demonstrations/2018/2458037.html?fbclid=IwAR23nN03SXLHf0FZAVTmg5Sbe2KDaGmfn36eo0hJG71vGwWfGOibrtMDt_Y

https://www.express.co.uk/news/world/1051672/emmanuel-macron-news-diesel-tax-protests-nadine-morano

Det här tycks vara en del av planen som uppenbarades av Albert Pike 1871 och de som drar strängarna bakom kulisserna tycks ha noggrant följt denna plan för att ge det önskade resultatet, vilket förklaras i den här delen av Pikes brev:

”Vi ska släppa loss nihilisterna och ateisterna, och vi kommer att provocera en formidabel social kataklysm som i alla sin fasans skull tydligt visar nationerna effekten av absolut ateism, ursäkt för vildhet och den mest blodiga oron.

Överallt kommer medborgarna, som är skyldiga att försvara sig mot revolutionärsvärldens minoritet, att utrota civilisationsförstörare och mängden, desillusionerade med kristendomen, vars deistiska andar kommer från det ögonblicket att vara utan kompass eller riktning, angelägna om ett ideal, men utan att veta vart man ska vända sin tillbedjan kommer det att få det sanna ljuset genom den universella manifestationen av den rena läran om Lucifer, som äntligen kom ut i den offentliga uppfattningen. ”

Korten på Economist för The World in 2017 verkar också peka på dessa demonstrationer och har även ett datum i samband med det i den himmelska linje avbildad på kortet som gäller den 1: a eller 2: a 2018 december: En avtagande halvmåne på ca 30% visas på stjärnringen av konstellationen Leo och detta pekar till 1 eller 2 december år 2018.

Hermit Card

Dessa protester har att göra med bränsleskatter som åläggs medborgarna och målet är att få dem att kämpa tillbaka och tanken är att göra detta till en mycket blodig oro. Vi kan se i Illuminati Card Game där Tax Reform Card pekar på samma situation i Frankrike där giljotinen härstammar ifrån och som kan vara en indikation på vad som kan förväntas i helgen …

Inte bara Frankrike har haft fler protester i helgen, utan också i Nederländerna och Belgien har  ”Yellow Vest” -demonstrationer förekommit och även på Reunion Island protesterar folk i gult:

https://www.ad.nl/binnenland/gele-hesjes-in-nederland-rutte-moet-wegwezen-naar-rottumerplaat~acf672c6/

Detta skulle mycket väl kunna leda till att regeringarna i de nationer som tillhör EU och slutligen utgöra EUs-dödsstöt såsom det kan antydas på detta kort, tolkas som en annan ”revolution” som skulle leda till det kaos ur vilket Phoenix kommer att stiga upp. I kortet nedan ser det ut som Marine Le Pen, Angela Merkel och Geert Wilders är bundna till detta ”hjul” som representerar en ”Revolution”.

Det här är inte heller där det slutar. I animationen: Jag, slutar animationen med en scen där en antikristfigur står i en båt och stirrar in i solen, men om du tittar noggrant finns det en annan himmelsk inriktning här och konstellationen Scorpio  strax bredvid solen när den går ner.

Detta pekar på ett annat viktigt datum som kan ses i bilden nedan:

Det här datumet sammanfaller med den sista dagen på den judiska kalendern, det är också den sista dagen av Hanukkah .

Så från dessa tips som ges i media som används av Illuminati för att presentera sina planer – dolda i ren syn – till massorna, verkar det som att fönstret mellan 1 december och 10 december kan vara den tid då, ”Lugnet före stormen”  infaller såsom president Trump antydde, år 2017, kan komma till ett slut.

Också att notera, den 1 december på den hebreiska kalendern representerar den 23:e dagen i den 9:e månaden eller 9/23, vilket är ett annat nummer som ofta ses i media som en del av den prediktiva programmeringen som Illuminati använder.

Det finns många händelser som förekommer i världen som för närvarande verkar ledas för att följa eliternas planer, men vi som tittar på kan förstå tiderna och veta att vår tid här på jorden är på väg att rinna ut! Vem vet, det kan mycket väl vara den sista veckan av lugn på jorden, innan fiendens begränsningar släpps och världskriget bryter ut!Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

5 svar

 1. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles?

  I mean, what you say is important and everything. However think of if you added
  some great visuals or videos to give your posts more, ”pop”!
  Your content is excellent but with pics and videos, this
  blog could certainly be one of the greatest in its field.

  Fantastic blog!

  Gilla

 2. Woah! I’m truly lovingenjoyingdigging all of the template/theme for this sitewebsiteblog.
  It’s straight forward, yet highly effective. At times it’s
  really hardvery difficultchallengingtoughdifficulthard to get of which “perfect balance” approximately
  fantastic usabilityuser friendlinessusability plus visual appearancevisual
  appealappearance. I must say of which you’veyou haveyou’ve carried out a awesomeamazingvery goodsuperbfantasticexcellentgreat employment
  utilizing this. When it comes to additionAdditionallyAlso, your website significant amounts veryextremelysuper fastquick in my position concerning SafariInternet explorerChromeOperaFirefox.

  SuperbExceptionalOutstandingExcellent Web page!

  Gilla

 3. TACK för detta! Jag visste något var lurt med protesterna och detta slog huvudet på spiken. De försöker helt enkelt få infria sin martial law via kaos.

  Gilla

 4. Det tycks vara en liten girig sekt som tror sig vara upplyst som sannolikt ligger bakom mycket elände. Klart att de skulle kunna använda vidskepelse för att kommunicera sina planer med sin sekt och med oss. Det förefaller mycket sannolikt. Galna psykopatiska sekter utnyttjar vidskeplighet för att själva framstå som visheten. Vidskepligheten och skrämseln med mystiska symboler har också den effekten att den vilseleder bort från viktigare saker som ex. korrekt tänkande och handling.

  Gillad av 1 person

 5. Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
  Mycket intressant läsning.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: