EU åderlåter Sverige på mångmiljardbelopp

Sveriges handel med EU-länderna går med förlust

Utvecklingen förstärker bilden av att svensk ekonomi inte är i närheten av den rosaskimrande utopi som finansminister Magdalena Andersson ofta och gärna målar upp för det svenska folket. Man kan konstatera att andra EU-länders företag tjänar mer på sin handel med Sverige än vad svenska bolag tjänar på handeln med de övriga EU-länderna.

Det är dags att de börjar visa verkligheten även i officiella sammanhang, drar de korrekta slutsatserna om orsakerna till det besvärliga läget och vidtar relevanta åtgärder för att rätta upp situationen.

Läs här EU-medlemsskapKategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

2 svar

Trackbackar

  1. EU åderlåter Sverige på mångmiljardbelopp – Micaels Lidéns Blog
%d bloggare gillar detta: