Global Compact avtalet nu på svenska!

En vänlig själ har översatt avtalet och skickat det till Swebbtv. Nu kan ni också läsa det:

FNs Global Compact på svenska- Swebbtv

Eftersom Sverigedemokraterna är det enda parti som förespråkar minskad invandring ställde jag mig frågan: Hur ser SD på detta avtal och fick följande svar:

Hej!

Tack för ditt mejl, och en stor ursäkt för att du fått vänta så länge på svar!

Vi är starkt kritiska till att regeringen fortsatt står bakom FN:s kritiserade migrationsramverk och avser delta vid den högnivåkonferens i Marocko då det kommer antas. Det finns många anledningar till detta.

I debatten framhålls ofta att ramverket inte är juridiskt bindande, vilket formellt sett stämmer. Hela syftet med ramverket är dock att ”förbättra styrningen kring migration”, och för att åstadkomma detta har man i dokumentet formulerat 23 olika mål som de deltagande staterna åtar sig att uppfylla.

Sett till formen kan konstateras att dessa mål är väldigt otydliga och lämnar ett stort utrymme för tolkning. Det finns här en betydande risk att den migrationspolitiska utvecklingen kommer fortsätta som den gjort hittills – med Sverige och ett fåtal andra länder som stora mottagarländer medan andra länder tacksamt skjuter frågan ifrån sig, inte bara vad gäller regler för att ta emot migranter utan till och med när det gäller att ta ansvar för sina egna medborgare.

Därutöver innehåller ramverket många förslag på åtgärder som är direkt skadliga. Exempel på detta innefattar mer stöd till mångkultur, större vikt vid muntliga uppgifter om exempelvis minderårigas ålder utan faktiska bevis och en uppmaning att styra medel till medier beroende på vad de rapporterar såväl som att direktiv gällande migrationsfrågor ska belysas. Vår åsikt är att detta går helt på tvärs mot vad Sverige behöver. Att stå bakom avtalet försvårar således avsevärt införandet av en ansvarsfull migrationspolitik.

Med tanke på hur viktig invandringsfrågan har varit de senaste åren är vi slutligen mycket kritiska till hur bristfällig förankringen i riksdagen varit, att inga konsekvensanalyser gjorts och att en avsatt minoritetsregering finner det lämpligt att stödja denna överenskommelse. Vi verkar också för att få regeringen att åtminstone på dessa grunder avvakta med fortsatt stöd.

Med allt detta sagt kan vi konstatera att då de som vill driva igenom ramverket så tydligt poängterar att det inte är juridiskt bindande är det också exakt så vi avser behandla det. I kommande debatter och överläggningar gällande migrationspolitiska beslut kommer vi inte godta att migrationramverket används som argument, utan strikt se till förslagens innehåll och effekter för Sverige.

Vi kommer därför göra allt som står i vår makt för att se till att avtalet inte ligger till grund för Sveriges framtida migrationspolitik.

Mer information finns via länkarna nedan:

https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/lofven-skriver-under-fns-kritiserade-migrationsavtal-/?fbclid=IwAR0XfFfyChFBCMHYBTHbMXy7pxuIlVStg6q1rqly_uocgFbYkKajEGnq69I

https://samtiden.nu/2018/11/sd-sager-klart-nej-till-fns-migrationsavtal-lofven-sager-ja/

https://nyheteridag.se/bieler-sd-om-fns-migrationspakt-odesdigra-konsekvenser/

https://www.facebook.com/sverigedemokraterna/videos/vb.676246449160270/684961141906004/?type=2&theater

 

Även vårt ungdomsförbund har skrivit en artikel:

https://www.altinget.se/artikel/14467-

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:

7 svar

 1. Frimurare i rättsväsendet – Ghost-rättegång kan tas om
  https://www.vaken.se/frimurare-rattsvasendet-ghost-rattegang-kan-tas-om/

  Gilla

 2. Sekten (NWO) vuxit sig som svamp globalt – olika enheter fortsätter i samma bana enligt inbyggd inert-kraft och de är för många att hugga och slå sönder en efter den andra – men process påbörjats av vaknade folkmassor!

  Gilla

 3. Globalisternas agenda är ju att SKAPA krig just i avsikt att få de konsekvenser du beskriver

  Gilla

  • Just nu pågår process i USA mot Obama, Clinton …. vi få hoppas att Soros blir fängslad för sitt förstörelsekrig mot mänskligheten etc

   Gilla

 4. Det räcker – närmaste år man skall inte ta emot några alls migranter – man skall kräva att avsluta krig där det pågår och krigande länder skall hjälpa med återställning på plats – att befolkning kan fortsätta leva i sina länder… Libyen var mest välmående land på Afrikanska kontinenten förre Nato anfallskrig – nu det är helvetesport port till migrant invasion till Europa, slavhandel, spridning av farliga sjukdomar, kriminalitet etc

  Gilla

  • Få miljöpartiet jobba på den inriktningen i stället för att skapa hysteri och skapa psykopatiska rörelser av omogna skolbarn med sin False Flag människofientlig landsfientlig självförstörelsen agendan på vilket de känner sina blodpengar tillsammans med sionist NWO (som just nu påbörjats att motarbetas globalt)

   Gilla

Trackbacks

 1. Mitt nyårstal till det svenska folket – Bakom kulisserna
%d bloggare gillar detta: