Chemtrails blir officiellt i Norge

Chemtrails är en realitet

Åren går och chemtrails sprayning är tydligare än någonsin, och officiellt heter de contrails. Militärflyg, sådana som KC135 (den militära versionen av Boeing 707) och radarflyget AWACS är alla försedda med munstycken för aerosoler. Våra myndigheter är öppna för geoengineering eller manipulering av jordens geo-system och de vill utveckla teknologier anknutna till lösningen på klimatproblemet, och ser gärna att tester och utveckling fortgår i fullskaleanläggningar. Det är sådana tester som vi ser på himlen ovanför oss.

http://www.nyttnorge.com/chemtrails-blir-offisielt-i-norge.html?fbclid=IwAR2Kp0K2rgbtlsf3Yps05LrurfaRBQhMcbQ_kQ6cOr-VCQzwLNA1mOdIfQc

Les mer: Verdens kjemisk biologiske våpen er utenfor kontroll.

Det är klart alla som kan se att fortgår besprutningar av luftrummet ovanför oss av flygplan, att strecken man kan se på himlen innehåller okända material och att avsikten med denna besprutning inte informeras om för allmänheten. Myndigheter i alla länder erkänner att detta fortgår trots stora mängder visuella observationer. Begreppet chemtrails finns, fler och fler tar till sig att det är en realitet som finns här och har kanske funnits här i mer än 20 år.

Les mer: Hysj om skadene contrails og chemtrails påfører oss.

Geo-engineering

Manipuleringen av klimatet eller geo-engineering uppsattes officiellt upp på dagordningen och hit hör sprayning från flygplan med tillhörande chemtrails klart till. FNs klimatpanel IPCC nämner manipulering av klimatet eller geo-engineering i sina rapporter som kom ut hösten 2013 och 2014. Det sägs att man ska starta en forskning på detta området. Alla försök till öppen diskussion i temat chemtrails mörkas och tas bort av media.

Det har också kommit uppgifter om att CIA vill stå för en säkerhetsstudie om möjligheten att ändra klimatet med hjälp av geo-engineering eller klimatmanipulering. Visselblåsaren Edward Snowden, som efter att ha ansökt om asyl för att skydda sig mot amerikanska myndigheter säger, att han har information om chemtrailprojekt. Han är naturligtvis en deltagare i spelet som fortgår i kontakterna med etableringen av geo-engineering.

nytt_norge_geoengineering_sprøyter
De testar många tekniker: Geo-engineering från farkoster som sprayar saltvatten ut i luften för att tillverka mer moln och reducera uppvärmningen av jorden.

Chemtrails innehåller officielt

Vi vet att detta har fortgått länge och pågår idag. Regeringen har sedan 2009 talat om geo-engineering och klimatmanipulationer i de dokument som finns publicerade i ärendet – se länken här under. Det hela blev tydligare i och med IPCCs rapport för oss alla och oklarheter runt detta är nu helt borta. Det forskas nu på klimatmanipulering, det finns konkreta projekt på gång, och har så funnits under de närmaste 60 åren. Det kan röra sig om nationella projekt eller multinationella. Ett storstilat internationellt samarbete är på gång och vi blir inte informerade om vad som fortgår. Officiella organisationer i varje land har ingenting att säga till om chemtrails – de finns inte officiellt.

Les mer: Chemtrails i Norge: Historien gjentar seg. Chemtrails på himmelen helt vanlig nå.

Ingen vet vad de innehåller och om de är farliga

Det finns ingenting om verkningar eller säkerhet ännu, och det råder en skapad skepsis till myndigheter i många länder. Det finns många versioner ute om vad som egentligen fortgår, den goda versionen är att man vill göra skyarna ljusare för att därmed hålla temperaturerna nere på jorden lägre. Den andra historien är att chemtrails är en del av upplägget för att reducera jordens befolkning genom en långsam förgiftningsprocess och att man ska förgifta/försura jordmånen så att man sedan ska kunna introducera genetiskt modifierade plantor som tål detta.

nytt_norge_kjemikalier_store_flyBesprutningar från flygplan – förklaring tack!

Allt detta viftas bara bort. När gamla tiders kondenssträngar försvinner i tomma intet som är svårt att förstå är det helt naturligt att man frågar sig. Eller är det bara mer uppmärksamhet som det rör sig om? I Norge publicerade man bilder på sk chemtrails på YouTube, det finns nätsidor som berör temat och vanliga människor vet omedelbart vad det rör sig om och känner till ämnet som berörs.

nytt_norge_bilder_chemtrails
Sådana bilder har vi alla sett

Ofattbar omfattning

Flyg sprayar luftutrymmet med biologiska och kemiska ämnen i otaliga hemliga program. Det är ett faktum att man kan se dessa streck på himmelen som blir hängande kvar och som brer ut sig, men när man vänder sig till berörda myndigheter hänvisar de alltid till kondenssträngar, vingvippkondens eller utsläpp från flyg, och officiellt sprayar man inga ämnen. Samma diskussioner fortgår i många andra länder, och överallt försiggår samma debatt och förklaring.

Med dagens massiva lufttrafik skulle kondenssträngarna luften varje dag, men de förekommer inte, medan andra dagar bevisligen ser detta mönster efter en spridning. Se länken om lufttrafiken i världen här nedanför.

Flytrafikken i verden.

Rykten om okänd teknologi som ingen vet vad det är

Det förekommer också andra program av mystisk karaktär, såsom HAARP – googla på det, och EISCAT i Norge – och det finns en anledning till att be om en förklaring. Det påstås att partiklarna i chemtrails kan användas och styras av HAARP-stationer, men det kan inte verifieras.

HAARP finns definitit, vad det används egentligen till är det ingen som vet. Är det HAARP och chemtrails som är orsaken till det ostabila vädret, och så använder de sig av överbefolkningen som en orsak till att få ett godkännande av befolkningsreduktion? Är det rätt och sätt bara tillsatser i bensin och som inte är så farligt? Vi kan bara spekulera, men om det som kommer ut ur flygplanen är farligt, varför kan man då inte vara öppna med det?

Vägen vidare

Flygplanen täcker solen med dimridåer och ingen talar om det, men alla kan se dem. Det är rätt och slätt omöjligt för ett flygplan att producera så mycket kondens (kondens) att det blir till dimridåer som täcker hela himmelen. Myndigheterna erkänner att de sysslar med geo-engineering som innefattar dumpning av kemikalier från flygplan, men vill inte tala om det. Det är helt klart att sanningen döljs och därför är en nyfikenhet om vad som pågår ett måste.

 

Länkar:

IPCCs Rajendra Pachauri: Vær er ikke det samme som klima.

EISCAT. – Norsk HAARP-anlegg

CIA Is Funding Government-Led Chemtrail Project.

NSA – Whistleblower Snowden enthüllt schockierende Wahrheit hinter den Chemtrails.

Se bok William Thomas: Chemtrails Confirmed.

Siste utvei politikk – Løse tanker fra Regjeringen om geoengineering.

Chemtrail Central.

Mystery contrails may be modifying weather

Flytrafikken i verden.Kategorier:klimatet, Uncategorized

Etiketter:,

1 svar

  1. Även Trump vaken och vill inte fortsätta med detta förgiftning… inte längre finansierar Chemtrails ….
    Detta är Norsk site: http://holywar.org/index.htm

    Gilla

%d bloggare gillar detta: