George Soros: Trump har nästan förstört den nya världsordningen


George Soros säger att Trump vinner och förstör New World Order

George Soros säger att han är orolig och frustrerad över den hastighet som president Trump demonterar New World Order.

https://newspunch.com/george-soros-trump-almost-destroyed-new-world-order/?fbclid=IwAR1MR9EIssgsVoW4dulpe8VsGFspcEmTey26KcFOJVHVEfo-HPCIu-N7Wn0

Talar uteslutande till Washington Post  och erkänner att miljardären och globalisten ångrar att han inte förutsåg Trumps meteoriska uppgång till makten.

Fruktansvärt att Trump ”är villig att förstöra världen” . Soros har lovat att ”fördubbla sina ansträngningar” för att donera miljoner dollar till att motsätta sig allt som Trump står för.

Zerohedge.com rapporter: Ungersk-amerikanen Soros är så full av död och dysterhet i sin intervju, att han faktiskt har en anledning att känna på det sättet, eftersom Trump ensam har förtjänat att demontera den liberala-globalistiska världsordningen som Soros har arbetat för i årtionden i avsikt att bygga och förstöra det gamla paradigmet för de transatlantiska förbindelserna i en enkel ”spree av tweets” och presidera över återkomsten av kristen moral, etik och värderingar i det amerikanska samhället, idéer som är absolut oförenliga för ateisten och miljardären.

Ur Soros perspektiv förstör Trump verkligen världen, om än inte i apokalyptisk mening, som han menar, utan i den ideologiska, banbrytande och helt nya världsordningen än den som presidenten ärvde.

Obama, som kan betraktas som Soros lakej i Vita huset, arbetade för att bygga upp en värld där USA bugar inför FNmyndigheter i många (men avgörande, inte alla) viktiga frågor såsom klimatförändringar och hållbar utvecklingsagenda, härledande till en ny multilateralism som skulle ha flyttat internationella relationer närmare en så kallad ”världsregering”, även om den till stor del skulle vara under indirekt amerikanska inflytande.

Samtidigt var Obama-Soros vision att få media att attackera alla sina motståndare som ”rasistiska, fascistiska, vita marxister” för att våga tänka på att framtiden kan vara annorlunda, men plötsligt kom Trump och engagerade sig och ångrade sitt arv.

Världen som Trump vill bygga är av obegränsad amerikansk unilateralism i ”Leading from the Front”, medan han förespråkar en återgång till unipolaritet och tillrättalägga vad han verkligen tror på. Han vill avskaffa många historiska orosmoment  såsom Obama, Soros och alla de andra, innan han åtar sig att frivilligt inaktivera amerikansk makt genom skedda handelsavtal och andra orättvisa åtaganden.

Allt sagt, denna globala omkalibrering kan med rätta beskrivas som en ”revolution i världsfrågor” på grund av det ”nya tänkandet” som är inblandat i att styra amerikansk politik från och med nu.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: