Agenda 21: Startades bränderna i Californien av HAARP eller energivapen?

https://factionsoffreedom.jimdo.com/2017/10/16/were-the-california-wildfires-started-by-haarp-or-direct-energy-weapons/

Trädet som visas här ovanför brinner från insidan och utåt! Träffades den av belysningsbultar som genererades av HAARP-tekniken eller har den drabbats av mikrovågsenergi från vädervapnen som förorsakade att nanoaluminiumpartiklarna från chemtrails förbränns spontant?

Bilden ovan är en mycket viktig bild med ögonvittnesbevis som visar att HAARP EMP-vapen används för att starta bränderna i Californien. Vissa vittnen såg blå gnistor och blinkningar på himlen och de kom inte från blixtnedslag! Vissa kände av en konstig energi i luften som gjorde hjärtat hoppade! Vissa kände en ”energikraft” som flöt genom sina hem!

En brandman, känd som en av gästerna på Scott Bennetts radioprogram på Rense Radio Network berättade om några chockerande detaljer! Han berättade att en polis gick och knackade på dörren till ett hus och talade om för dem att de var tvungna att vara ute på en timme. Elden syntes ingenstans till  där hemma vid den tiden och det var därför de hade en timme på sig. Poliserna kom tillbaka till samma hus efter 5 minuter och huset fylldes helt av flammor! Inte så, att elden skulle ha flyttat på sig från ingenstans där borta för att sedan helt krossa huset på 5 minuter! Ledsen att det bara kan hända!

Jag tror att de kanske vänder upp HAARP-leksakerna till en hög nivå som sedan kan förorsaka en spontan förbränning av träd eller strukturer. Alla träd och strukturer är nu täckta med nanopartiklar av aluminium. 

Vad händer när du lägger aluminiumfolie i en mikrovågsugn? Du får massiv värme, gnistor och saker börjar brinna spontant! Jag tycker att det här är vad som händer! De börjar och intensifierar dessa bränder med mikrovågsenergi från sina HAARP-leksaker. Därför börjar så många bränder på en gång och det betyder att det inte finns tillräckligt med brandmän för att bekämpa bränderna.

Varför smalt aluminiumfälgarna på den här bilen? Den står på en trottoar, träden runt den brinner inte utan de skyddas av en tegelvägg som inte brinner! Ingenting runt den här bilen brann för att generera denna typ av värme! Det får mig att anse att man använt sig av vapen i det här området. Du såg samma sak på de smälta bilarna den 9/11!

Några av kvarteren brändes så grundligt att det bara fanns 2 tum av aska kvar av hela huset! Varför brann inte träden upp i de flesta fallen? En brandman rapporterade till en av radiovärdarna på Scott Bennetts radioprogram att det finns över 700 som saknas efter bränderna! Han vidarebefordrade hur många som brändes levande i sina hem eller brändes när de försökte köra bort i sina bilar! Rapporter med personer som kör bilar som var övertända!

Något är fel här. Brandmännen rapporterade att de aldrig har sett dessa typer av bränder speciellt före i oktober. Jag tror att HW Bush och den Djupa staten har gått lös med väderkrigsleksaker och planerar att förorsaka kaos för att ta in sin sataniska nya världsordning nu innan de kan arresteras för förräderi! De vill se Trump död eller olycklig, men Gud sa till mig att hans hand vilar på Trump och han kommer knappt att överleva deras ondska!

Western Wildfires

Hur gjorde de?

Först förorsakade de den värsta torkan i Californiens historia. Sedan utlöstes de medvetet den värsta naturgasläckan i världshistorien. Aliso Canyon naturgasförvaringsanläggning i nordvästra San Fernando Valley var platsen för den största metangasläckan någonsin i USA. Bekvämt beläget strax norr om Los Angeles släppte Aliso Canyon naturgasförvaringsanläggningen nära Porter Ranch en rekordmängd metan ut i atmosfären år 2015. Och den läcker fortfarande idag!

Aliso Canyon-metangasläckaget kartläggs i omgivningen i volym, år 2015 i rött.

Varför var SoCal-gasläckan så integrerad i deras årliga brandschema?

Tänk på den naturliga brännbarheten hos metangas. Tänk då på hur explosiv, vilken lokal läcka som helst kan vara, som har en stadig ström av naturgas som läcker ut i miljön. Särskilt som den läckande gasen kommer från den största lagringsanläggningen väster om Mississippi borde det vara tydligt att inte bara  ”Houston har ett stort problem ”, det har Los Angeles också. Och det sker inte förrän staten tar upp dessa läckor på ett avgörande sätt.

 

GAS LÄCKER INTE PÅ ALISO CANYON OCH ELSWHERE

Det är ganska otänkbart att statlig tillsyn och federala tillsynsmyndigheter har tillåtit att Aliso Canyon-lagringsanläggningen fortsätter att läcka fram till denna dag då den upptäcktes redan i oktober 2015. Det var inte första gången. Man har känt till denna läckage i årtionden utan att några meningsfulla korrigerande åtgärder har vidtagits av SoCal Gas. 

Den följande artikeln publicerades av Southern California Public Radio den 28 augusti 2017 beskriver det aktuella läget:

Den kritiska punkten här är att metan är en mycket flyktig gas som rör sig på sätt som kan orsaka att den ackumuleras i vissa områden beroende på de rådande vädermönstren. Om det skulle förekomma vissa koncentrationer inom ett visst landområde, skulle det väsentligen kunna bidra till och / eller förvärra en rasande brand. Visst är det detta som händer på de ställen som har en historia av liknande läckor.

Med tanke på de eldsvådor som nu plågar olika delar av Californien, liksom hur snabbt de kommer och går, verkar det som om de drivs av något extraordinärt. Det bör noteras att utbrottssäsongerna – genom hela staten – har blivit progressivt längre och mer destruktiva genom åren. Visserligen har den historiska torkan kraftigt bidragit  till den nya verkligheten, men den omedvetna metangasen har också läckt .

Gasläckorna är inte begränsade till Aliso Canyon. Naturgasförvarings- och transportindustrin har anläggningar (och rörledningar) över hela staten, av vilka många har visat sig vara lika problematiska, men de har inte haft så astronomiskt höga volymer av läckage. När dessa stora och små läckor ses i aggregatet blir det klart att delstaten Californien har blivit oföränderligt förvandlad till en enorm tändlåda.


VÄDERKRIGFÖRING TRIGGAR ELDSVÅDOR

2017 års eldsvåda är väldigt komplex och svår att sammanställa. Med tanke på de massiva atmosfärtekniska programmen som utförs ovanför Californien och de tre angränsande staterna, liksom över havet, finns det nya bestämda vädermönster som har observerats allt sedan Brown grundade sitt kontor.  Inte för att staten inte redan tidigare hade blivit angripet innan Brown började vara det ledande Agenda 21-laboratoriet i landet.

Californien  utgör verkligen nollpunkten för FN:s snygga initiativ att införa  Agenda 21  diktatet förklätt som vänliga miljölagar. På samma sätt utgör den mindre otrevliga men lika bedrägliga  2030-agendan för hållbar utveckling också ett stöd från den starkt demokratiska lagstiftaren i Sacramento. Skuggregeringen vet att sättet att tvinga lagstiftarna att låna sitt politiska och personliga stöd till FN-agendorna är att ställa till med apokalyptiska bränder på de platser där de kommer att ge störst effekt (såsom terror). Bränderna i Californien i år är nästan de värsta i statens historia.

Californien har alltid haft sin rättvisa andel av bränder, vilket manifesterar sig som skogsbränder, och snabbspridande gräsbränder och längs motorvägarna. Därför är det ganska lätt för mordbrännarna att komma undan med att starta dessa olika bränder i närheten av Los Angeles (med inriktning på Hollywood) och San Francisco (som riktar sig mot Silicon Valley) och Sacramento (riktade mot huvudstaden). Med tanke på det överväldigande inflytandet att dessa tre demografier är den dolda strategin inom Kalifornien och inom nationen i stort uppenbar.

VIKTIGA PUNKTER:  Hur lätt är det inte att övertyga Hollywood mogulerna och aktörer om behovet av att ta itu med [vad som är väsentligen  GENMANIPULERADE ] klimatförändringar när bränder slickar deras stadsdelar med höga flammor? Hur enkelt är det inte att övertyga politikerna att godkänna någon lagstiftning som straffar företag i staten som har gigantiska koldioxidutsläpp? Hur lätt är det inte att påverka Sultans of Silicon Valley att använda sina globala sociala medieplattformar för att gynna allt som driver någon drakonisk lagstiftning som bedrägligt för att ta itu med klimatförändringen?

Ingenting motiverar ”movers och shakers” snabbare än ett hav av gula flammor på deras bakgård medan luften är tjock av rök och aska sträcker sig genom grannskapet. Californien kallas ofta för ”Golden State”, men blir långsamt svart. En gång var det ett paradis för alla ”vackra människor” men nu blir det gradvis en dystopisk post-apokalyptisk ödemark och hem för fler illegala invandrare än amerikanska medborgare. Naturligtvis har många år av en demokratisk ledd statsregering mycket att beskyllas för, liksom den övervägande ultra-liberala tankegången som finns i alla stadscentrum. Vårt sunt förnuft har lämnat ledarna, och användningen av fakulteten för mänskliga ändamål har blivit stoppade på obestämd tid, det kommer inte att sluta bra. 

Välkommen till  det KALA IFORNIA   2 0 1 7! ! !

Bränderna år 2017

Vad som verkligen har utmärkt de våldsamma bränderna under 2017, som helt enkelt blåses upp från ingenstans, är den extra värmen de genererar. Temperaturerna är så höga att de smälter stål och andra material som normalt inte ses i efterdyningarna till dessa säsongsbränder. Dessutom är de tornadoliknande vindarna som piskar upp före, under och efter, ganska ovanliga enligt dem som har bott i de drabbade områdena i årtionden. Vad smälte stålet i bränderna i Napa Valley?

Den andra anomalin om dessa bränder är antalet bränder som poppar upp på en gång inom ett relativt stort område. Många forskare har bevisligen bevisat att många stora bränder i det förflutna faktiskt startades av mordbrännare på marken. Bränderna antändes på en plats och spreds sedan av vinden. På grund av tidpunkten för några av dem verkar det som att många av dessa bränder var strategiskt inställda för att ge ett visst utfall. Ibland börjar de bara för att distrahera allmänheten från en betydande lokal händelse. Bränderna i år följer emellertid ett helt annat mönster, även om avsikten kan vara likartad.

Den senaste tidens flodstormar i Napa Valley och runt Sonoma County har skapat en helt ny dynamik som invånarna aldrig sett tidigare. Dessa bränder tycks spränga oss spontant som om de startas av ett jättestort förstoringsglas på himlen och som snabbt flyttades oförutsägbart från en plats till en annan plats som en brandtornado. Vissa utredare har märkt detta som oförklarliga fenomen på en ny form av geoterrorism.

Hur dessa bränder verkligen skapas eliminerar även de bästa vetenskapliga forskarna. Men deras extremt destruktiva natur och de oöverträffade skadorna som är förknippade med dessa bränder indikerar att människans hand på något sätt är närvarande. Allt från DEWs (riktat energivapen) till rymdbaserade osynliga lasrar har nämnts. Följande bild har katalogiserat några av de anlagda bränderna, liksom övertygande om deras orsak.

VIKTIGT:  Hur har så många fordon blivit till smält metall samtidigt som träden och gräset och asfalten lämnades helt oskadade av flammorna? En brinnande eld i 
en bil varar bara så länge tills den brunnit ut, och det blir knappast tillräckligt varmt för att smälta metallkomponenterna.

 

Geoterrorism förstör Californien

Det finns ingen annan stat som har varit föremål för så mycket geoterrorism som Californien. Självklart är detta genom målmedveten design. NWO-kabalen vet att Californien alltid har varit den främsta trendsättningsstaten. När de sätter i verket ett  samhällsekonomiskt experiment är den gyllene staten där de satte upp laboratoriet det första som drabbas. Här är deras laboratorietekniker raffinerade och perfekta innan de används i de andra 49 staterna. Staten Colorado har nyligen använts på ett liknande sätt.

Geoterrorism är inte bara ett sätt att minska befolkningen för Agenda 21 ; den ger också en möjlighet för geoengineers att testa sitt nya vädervapen och andra krigsteknologier. De behöver inte bara bestämma effektiviteten hos sina avancerade satellitbaserade vapen, utan de kan även utvärdera hur människorna kommer att reagera på de himmelska överfallen. Detta är en avgörande fråga för krafteliten. Eftersom de inte bara kan terrorisera alla medborgarna såsom de gjorde i Syrien för att tvinga till att ursprungsbefolkningen massutvandrar bort från sina förfäders områden, fortsätter de med en obeveklig följd av naturkatastrofer och mänskliga katastrofer.

Således används geoterrorism särskilt för att skrämma bort folket  från vissa områden som har identifierats som ”speciella” enligt  2030-agendan för hållbar utveckling . Samma metod används genom det överhängande hotet om ”BIG ONE” för att skrämma många människor från de regioner som omger San Andreas-felet (Southern Cal) och Hayward-felet (Bay Area). 

Men det är det osynliga väderkriget som verkligen har tagit sin vägtull på Californiens medvetenhet. Faktiskt så mycket att många nu lider av en unik form av PTSD (posttraumatiskt stressyndom) på grund av de många katastrofer som ofta upplevs i snabb följd. Lägg därtill en långvarig säsong så är det inte särskilt kul, särskilt när det sker under en långvarig torrperiod. Läggs ytterligare en 8,0 skalig jordbävning in i blandningen ökar ångest till en mycket spänd situation.

Vi skulle vara på remiss om vi inte nämnde de många andra statliga fiaskona och sociala missöden som drabbats av samma västkustjurisdiktion. Att lägga till detta bränsle till elden garanterar endast en övergripande uppdelning, förmodligen förr än senare. Fram till dess kommer väderkrigarna att dra nytta av detta kaos och denna förvirring, eftersom de alltid måste betjäna FN-agendorna.

Agenda-21-Map.jpgAgenda 21 United States Map

Slutsats

Vid det sena datumet finns det ett speciellt botemedel mot de överfallna och bedragna invånarna i Californien som kan vända allt upp och ned. Det kunde också möjliggöra en ärlig utredning av dessa och andra viktiga frågor. Den snabba  utredningen   av guvernör Jerry Brown skulle tjäna till att skicka ett meddelande till de andra galningarna som nu fyller statsregeringen. Som en primärstatlig och nationell ledare för George Soros  Purple Revolution mot Trump-administrationen måste Brown avlägsnas från offentlig tjänst.

När en dömd Edmund Gerald Brown Jr. säkert står bakom galler på livstid för grov oaktsamhet, officiella missförhållanden och bedövande missförhållanden, kan Californien börja processen med att återkräva sina statliga rättigheter och sin lagliga suveränitet som garanteras dem av den amerikanska konstitutionen.

Det finns bara ett sätt och en sådan nödvändig utveckling kommer att uppstå. Medborgarna måste ta tillbaka sin makt från dem som har stulit den. De måste också stå för sin egen sanning och inta sanningens makt som aldrig tidigare hänt. När en kritisk massa med högtalare gör detta i samförstånd, förändras allt i ett ögonblick.

Jerry Brown i världen, och särskilt de som leder den nuvarande ”kraschen att bränna” -strategin i Sacramento, måste frukta oss folket mer än de fruktar sina herrar i Deep State . För att denna stora omställning ska kunna ske, måste medborgarna behöva visa sig ute med sina ”facklor och högafflar”.

 

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: