Insändare: Annie Lööf hyllar nazistkollaboratör

Finansmannen och globalisten George Soros är en av Annie Lööfs favoriter. Foto: Wikipedia.

I helgen hyllade globalisten Annie Lööf den gamle nazistkollaboratören George Soros på Instagram. I Sverige är han mest känd för att han 1992 spekulerade i derivatpapper som i princip knäckte den svenska valutan.

Nu behöver Sverige mer än någonsin ett genuint bondeuppror, skriver insändarskribenten H. Virde.

 

Vad som enligt George Soros själv formade hans karaktär var hur han som tonåring under Andra världskriget, trots att han själv är jude, samarbetade med nazisterna i Ungern – bland annat med att konfiskera andra judars egendom.

I en intervju med amerikanska 60 Minutes från 1998 berättade Soros öppenhjärtigt för journalisten Steve Kroft att detta inte har inneburit några emotionella problem för honom i livet, och att 1944 faktiskt var det bästa året i hans liv.

KROFT: My understanding is that you went out with this protector of yours who swore that you were his adopted godson.

SOROS: Yes. Yes.

KROFT: Went out, in fact, and helped in the confiscation of property from the Jews, friends and neighbors.

SOROS: Yes. That’s right. Yes.

KROFT: I mean, that sounds like an experience that would send lots of people to the psychiatric couch for many, many, years. Was it difficult?

SOROS: No, not at all. Maybe as a child you don’t see the connection, but it created no problem at all.

KROFT: No feelings of guilt? For example I’m Jewish and here I am watching these people go, I could just as easily be there, I should be there – none of that?

SOROS: No, of course I could be on the other side, I could be the one from whom things is taken away, but … there was no sense I shouldn’t be there.

Efter att intervjun på senare år uppmärksammats av alternativmedier har de globalistkontrollerade medierna gått på högvarv för att försöka tvätta bort bevisen och i stället porträttera psykopatmiljardären Soros som ”en överlevare av förintelsen.”

Vill förinta Europas nationalstater

Att globalisten Annie Lööf hyllar nazistkollaboratören har givetvis att göra med att han genom sin NGO, Open Society Foundations, är en av de främsta aktörerna som nu arbetar för att förinta de europeiska nationalstaterna. Bland annat genom det pågående folkutbytet.

Det viktiga med Annie Lööfs smicker av den gamle nazistmedlöparen och folkrättsbrottslingen är inte att hon ännu en gång genomskådats som en fullbordad globalist – detta är allmänt vedertaget efter avslöjandet om hennes deltagande i Bilderberggruppen samt medlemskapet i den ännu värre Trilaterala kommissionen.

Nej, det som svenskarna nu bör inse en gång för alla är att vartenda ett av Lööfs argument för att inte samarbeta med Sverigedemokraterna, på grund av deras ”nazistiska rötter”, enbart är svepskäl – lögner. För Sverigedemokraterna, till skillnad från hennes idol Soros, var ju trots allt aldrig delaktiga i nazismens faktiska folkrättsbrott.

Lööfs sabotage av Alliansen

Vad Lööfs sabotage av Alliansen och Sverige i själva verket handlar om är att SD är det riksdagsparti som genuint står upp för försvar av nationalstaten Sverige, och därmed utgör ett reellt hinder för globalisterna.

Det är detta som Annie Lööf (precis som Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt dessförinnan), har i uppdrag att undanröja.

Tyvärr är den här ekvationen sannolikt alltför svår för storstads-NPCentern att ta till sig. Men förhoppningsvis finns det sunda förnuftet fortfarande kvar bland landsbygdens centerväljare, så pass att de nu tar avstånd från Röda Faran – femtekolonnaren som perverterat deras fina gamla bondeparti. Sverige behöver nämligen nu mer än någonsin ett genuint bondeuppror.

H. VirdeKategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: