Vem tjänar på invandring?

Inte helt nytt men minst lika aktuellt. Tyvärr så är alltför många för lata att lyssna till detta som jag personligen anser vara en av de allra bästa klipp någonsin om anledningen till den politikerstödda massinvandringen till Sverige.

Det är även viktigt att förstå varför politiker medvetet har valt att promota en invandring av i huvudsak oftast extremt outbildade yngre och äldre män ifrån våldsamma klankulturer och med en snedvriden kvinnosyn och gett dem permanenta uppehållstillstånd.

Varför har politikerna inte istället valt att tillåta en begränsad invandring av välutbildade, fredliga kulturer som fått tillfälliga uppehållstillstånd och bestående av ungefär lika många män och kvinnor och framförallt prioriterat de som verkligen är barn som man gjorde under andra världskriget?

Varför skall de få som verkligen är flyktingar enligt UNHCR inte återvända till sitt hemland och vara med och bygga upp sina hemländer när situationen har blivit trygg i sina hemländer och som man gjorde när stora delar av Europa låg i ruiner?

Varför skall de som endera ljugit om sin ålder och flyktingstatus eller som övergivet barn och gamla i sitt hemland få ett permanent uppehållstillstånd?

Så länge man försörjer sig själv och inte har ett handikapp och inte dömts för grova brott eller för återkommande mindre brottslighet och istället bidrar till samhället och inte ställer krav på anpassning av den sedan länge infödda befolkningen då är man välkommen att få stanna tills vidare.

Så länge man vill anpassa sig och delar vår syn på demokrati, kvinnosyn, religionsfrihet, samfällighet och delaktighet där inte endast klanen är viktig då är man välkommen att stanna så länge som förutsättningarna finns för välfärdssystemens och pensionssystemets bevarande.

Så länge dessa krav uppfylls så kommer välfärdssystemen och pensionssystemet högst sannolikt vara tryggat beroende på vad ett land själva kan göra för att det upprätthålls men med nuvarande invandringspolitik så är det en enkel nationalekonomisk självklarhet att dessa system på sikt kommer att haverera.

Enligt min retorik så är det så att oavsett hudfärg, kön, ursprung, etnicitet och sexuell läggning så skall du så länge du är självförsörjande och vill leva efter en Västerländsk syn på demokrati och kvinnosyn samt religionsfrihet så är du välkommen att bygga en ny framtid om landet Sverige har förutsättningar för det. Då skall du kunna få stanna men Sverige kommer aldrig ha plats för denna minoritet av goda människor som kommer till Sverige av flera skäl om det blir för stora volymer.

Nu är förstås inte vår konjunktur fristående från vad som händer utan snarare mycket mer tvärtom men Svenska politiker skall inte aktivt bidra till ett haveri och en extrem skuldbelåning som vi ser hos kommunerna.

Varför vill Socialdemokraterna tillsammans med den tidigare regeringen Reinfeldt söndra det folkhem som pensionärerna har byggt upp och generationerna före dem?

Varför vill Socialdemokraterna och flera andra ansvariga partier att de som byggde upp vårt välstånd skall få det allt sämre och prioritera nyanlända utan en verklig flyktingstatus?

Fråga dig varför man vill göra detta medvetet när allt fler kommuner inte kan upprätthålla sina åtaganden mot sina kommunalinnevånare som betalar skatt för att stat och kommun skall uppfylla sina åtaganden om vård-skola-omsorg-kommunikationer och polisiär trygghet.

Ta dig tid och dela och lyssna till. Kom gärna med adekvata formuleringar omkring. Känslomässigt tyckande undanbedes.

Angry Foreigner

Missa inte: https://www.youtube.com/watch?v=W7MiX708YAoKategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

1 svar

  1. JFK speech on secret societies – https://www.youtube.com/watch?v=Dcjr-TQtXhA

    John F Kennedy, our last true president. and his final speech, the one that killed him
    – ”This speech is one of the most important speeches in history and yet most people have not heard it”.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: