Illuminatis förgreningar i Sverige, Norge och Skandinavien

Av Leo Zagami
Översättning Gertie Dahlberg
Tidigare inlagd på

http://lege.net/www.nyapolitiken.biz/frimurare_o_illuminater/illuminati-i-skandinavien.html

Leo Zagami är bosatt i Oslo sedan många år men är född i Rom 1970. Hans mor är Jessica Campbell, en kvinna som är av samma blodlinje som drottning Elisabeth. Hennes far var Harry Lyon Young, första kusin till drottningmodern. Detta placerar Leo som tredje kusin till prins Charles. Han är genom sina familjeband en högrankad Illuminati Grand Master och fick stor uppmärksamhet när han mellan 2006 och 2008 hoppade av Illuminaterna och publicerade avslöjanden på sin websida Illuminati Confessions.  Naturligtvis stängdes sidan ner och han skapade en ny sida http://www.leozagami.com som nu går att nå. Ingen vet mer om Illuminati än han. Läs gärna mer om honom.

********************************

Island, också känd som ön Thule, är ett land där du fortfarande kan hitta några av nazisternas elitofficerare som gömmer sig… som jag sett med mina egna ögon.

Skandinaviska frimurare i händerna på eliten av svenska vatikan-nazister är så mäktiga att ingen någonsin kände till eller kom i närheten av dem under andra världskriget. Faktum är att den svenska regeringen till och med köpte tågbiljetter till den nazistiska ockupationsarmén på deras väg genom Sverige till Norge.  Och den norska eliten välkomnade nazisterna ganska öppet när de anlände.  Himmler etablerade konceptet att Trondheim måste bli framtidens huvudstad för det så kallade Rena Ariska kungadömet.  Jag kan försäkra er att Vatikanen och den sataniska eliten älskar denna genetiskt rena ras som naiva människor förknippade med den mest blodiga, forntida, hedniska kult, som fortfarande praktiseras i hemlighet idag.

Det är den grupp som i hemlighet stödjer genteknik och genetisk modifiering (GM) för att skapa de ultimata dockorna och robotarna för det kommande NWO (Den Nya Världsordningen) – Kungariket av ondska.

Skandinavien är inte befolkat i större utsträckning och de använde oss för en mängd experiment inklusive studierna av DNA som gjordes på Island där hela befolkningens data gavs till dessa kriminella personer.  Men som jag sagt förut, Island skyddar och arbetar inom nazisternas ram och många loger av Illuminati är representerade där och i hela Skandinavien. Mycket sjuka loger med mycket sjuka ritualer!

I en satanisk Illuminati kult i Sverige med 50 medlemmar hänger man sig åt en orgie som kallas Den Ryska Roulettens Orgie där tre av dem har Aids och resten av spelarna vet om det och medvetet uppenbarligen utsätter sig själva och sina familjer för aidsviruset.  Sverige var platsen där de första kommersiella porrfilmerna gjordes av de sjuka Illuminaterna för att befrämja Satanism och dekadens.

I Norge är sekterna och alla de olika kulterna så mäktiga att regeringen till och med skapade en specialavdelning för att ta hand om offren för de många övergreppen som skedde. Men ingen gör någonting för att stoppa dessa perversiteter och i Oslo som i Stockholm är det katolska prästerskapet med på dubbelspelet helt öppet och direkt med The Satanist of the Ordo Templi Orientis, The Temple of Set of Lt, Col, Michael Aquino och de varierande sekterna som är involverade i ritualer med barnmisshandel och liknande, därför att massan är komplett hjärntvättad och under en demonisk kontroll.

Det skandinaviska Illuminati-samhället och Swedish Rite of Freemasonry, verksamma i Skandinavien, har också stort inflytande i USA och de övervägde att följa Illuminaternas exempel där man vill ha fullständig kontroll över invånarna – över fåren!  Skandinavien är ett levande experiment av Illuminaterna sedan tiden med naziockupationen och snart kommer amerikanerna att känna samma förtryck från staten med den enda skillnaden att de är villiga deltagare i spelet, då invånarna i USA redan är under full kontroll av en nazistisk fasciststat.

Vi har nu levande bevis för vad som är det onda i världen, vi har George W. Bush som har styrt från Vita Huset i åtta år.  Men snart flyttar han, och hans sataniska far George H. Bush, för att skydda sina intressen när denna djävulska teater slutligen avslöjas för mänskligheten. Ja, för att skydda sina onda MK-ULTRA agenter och deras pedofilliga planerar Buschfamiljen en total nazikontroll och ingen möjlighet för oss att veta var våra barn finns när de försvinner i händerna på en av dessa svartmagiker och tjänare av Satan.

Så nu vet vi allt om deras onda planer och det är tid att reagera och förenas mot dessa fascister och perversa och deras nazistiska diktaturer, skapade i Rom, hem för all perversitet och sann vederstyggelse.  Om vi samlas nu och startar en verklig rörelse så kan vi rädda framtiden och våra barn.  Så tveka inte, sprid dessa ord. Jag håller på att samla ihop en armé av likar för att kämpa mot den levande Satan i Washington, Rom och Jerusalem just nu när detta skrivs. Jag kanske är en drömmare men jag är inte villig att ge upp kampen.  Annars kommer vi att bli lämnade med ingenting i slutändan på den här onda showen. Och tro aldrig på kommunismen – den är bara en annan form av satanism, skapad och understödd av jesuiter och deras elaka pojkar – som Stalin.

Min tid inom Illuminati lärde mig att dessa människor är alla enade, så vi måste bli detsamma. Annars finns inget hopp för oss som art om vi följer dessa kriminella på deras väg till global förstörelse och plåga för den mänskliga rasen.

Din webbläsare kanske inte stöder visning av den här bilden.

Vad är den svenska kulten?

Den svenska kulten är en del av det skandinaviska frimureriet, ett kristet brödraskap som är länkat till Vatikanen och Jesuiterna.

Fotnot:

Om The Illuminati ”Swedish Model” och hur svenskarna var manipulerade, se min artikel: ”The Swedish Model”, Wes Penre, www.illuminati-news.comKategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: