Så handlar erfarenhetsmässigt moraliskt lågtstående

mobbare

Så handlar erfarenhetsmässigt moraliskt lågtstående men ofta också grovt brottsbelastade individer för att dölja sanningen så att de själva därmed skall betraktas som ”rena”.

Sjuklöverns beteende och handlande mot Sverigedemokraterna (SD) är utmärkande för individer som utfört så grova brott att några förmildrande omständigheter eller försvarbara skäl för brotten inte går att finna eller acceptera.

Så skymfade, kränkte och förödmjukade ofta kommunister och nazister sina motståndare för att dölja de fruktansvärda brott de själva stått för. Sjuklöverns brott mot Sveriges folk är inte mindre än vad nazisterna utsatte de norska och danska folken för.

Skulle sjuklövern erkänna den rasering av det svenska samhället som de vållat de svenska medborgarna genom massinvandringen skulle de mista all sympati från vårt folk. Därför har lögnen blivit deras främsta redskap. I sin strävan att behålla makten och därigenom också kunna undanhålla svenska folket sanningen om massinvandringens ödeläggelse av vårt land bryter de mot såväl grundlagen som rättssystemet.

När man hör att regeringstjänstemän sympatiserande med de rödgröna nu öppet förklarar sig icke lojala mot regering av annan färg inser varje demokrat att Sverige inte längre är en rättsstat. Eftersom Löfven inte uttalar sig mot detta grundlagsvidriga handlingssätt har han gått över den gräns där flerpartisystemet är en självklarhet men också förnekat demokratin.

Men hela sjuklövern  har genom fördelningen av ordförandeposterna tydligt visat att man upphävt den praxis som gällt för fördelning av sådana allt sedan demokratin infördes på tjugotalet.

Med sin fruktansvärda förstörelse av det svenska samhället såväl vad gäller trygghet, upprätthållande av standarden för välfärdssamhällets grundområden som åldringsvård, sjukvård, skola etc. visar att de inte längre prioriterar det som tidigare generationer byggt upp, utan enbart strävar efter makten.

I sin förnekelse av sin skuld låter de hellre massinvandringens katastrofala ödeläggelse på så gott som alla område fortsätta i tron att de därmed skall kunna vilseföra folket så att inte dess vrede skall hinna i fatt och straffa dem. Men den vreden kommer.

I dag finns ingen bättre tidpunkt för en medborgarrörelse som tar tillbaka landet och makten. Låt oss enas om att sluta upp kring en sådan. Starta en sådan i varje kommun.

På lördag fortsätter jag min kamp på Stortorget i Gävle. Bl a kommer det på plakatet stå följande.

–  Massinvandringen är den värsta katastrof som drabbat Sverige någonsin,

–  Sjuklövern är ansvarig för morden, våldtäkterna, rånen, bränderna som

drabbat tusentals kvinnor och män,

–  De bär också ansvaret för att svenska kvinnor/flickor numera är bland de  otryggaste i världen

–  Utvisa alla invandrare som begått brott eller inte följer svenska lagar,  etc, etc,

SIST.

Svensson; ”Hur kan Du stödja sjuklövern som sviker sitt eget folk”?
ALLT DETTA HAR SVERIGEDEMOKRATERNA VARNAT FÖR!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 8059 Gävle

  1. Tillägg. Har tidigare berättat om en anhörig som i brist på svenska läkare tvingats behandlas av en utomeuropeisk icke färdigutbildad sådan. I sin behandling för en infektion har hon för denna, två gånger medicinerats med felaktiga mediciner. Hon har för sin infektion fått fyra olika sådana, varav två varit felaktiga. Vi har tröttnat på denna lek med min anhörigs liv varför vi anmält detta till IVO ytterligare en gång för omedelbart agerande. DS

 Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: