Sjuklövern med Stefan Löfven i spetsen har slagit åldrings- och sjukvården i spillror.

Efter att nu i två månader vårdat en nära anhörig för ett svårartat sjukdomstillstånd och sett konsekvenserna av massinvandringen för sjukvården, inser jag att Sjuklövern med de grova brottslingarna och landsförrädarna Stefan Löfven, Annie Lööf, Jan Björklund, Ulf Fredriksson, Jonas Sjöstedt, Ebba Bush Thor, Gustav Fridolin och Isabella Lövin  slagit såväl sjukvården som åldringsvården i spillror. Eftersom vi båda är 86 resp. 81 år och arbetat alltsedan tonåren och nästan aldrig varit frånvarande från arbetet har vi rätt att påstå att vi blivit rånade på en trygg ålderdom.

Vi har under denna tid fått stor respekt för såväl svenska sjuksköterskor som läkare. De dignar under arbetsbördan men får till sin ”hjälp” medicinmän från djunglerna! Trots detta har man gett dessa personer rollen av chefer över våra fantastiska sjuksköterskor, som har fullt arbete med att förklara för dem och ställa diagnos på olika sjukdomstillstånd.
Vid många hälsocentraler har man placerat upptill 75 procent sådana medicinmän och i bästa fall svenskar för resten. I vårt fall har de i samtliga fall vi tvingats anlita dem, inte kunnat diagnosticera sjukdomen. Inte heller har de hörsammat begäran om remiss till lasarett.
Det är självklart att våra duktiga och ansvarsmedvetna svenska sjuksköterskor och läkare går på knäna när de i stort sett får vara dessa medicinmäns ständiga rådgivare.
Hade vi inte haft våra egna svenska sjuksköterskor och läkare med sin kunnighet
och enastående ansvarskänsla hade sjukvården varit utslagen i dag. Men ingen
hur ansvarsmedveten och plikttrogen den än är kan i längden vinna mot övermakten.
Under denna period har vi också sett vilka som representerar majoriteten av
de som söker sig till hälsocentraler och sjukhus. Som ett litet exempel på omöjligheten att med nuvarande resurser klara en rimlig sjukvård är inte minst  det faktum att det i Sverige i massinvandringsvågen kommit in minst 65 000 könsstympade kvinnor! Inte är det endast när de skall föda barn som de har behov av läkarvård. Rimligt att anta är snarare att de kanske behöver söka sådan hjälp en gång i månaden. Trots detta låter rubricerade, könsstympningen av småflickor fortsätta när de kommer till vårt land! Detta är ju endast en av de varianter, som kräver läkarbesök av de invandrade. Vad kostar inte alla kirurgiska ingrepp pga av de många skjutningarna? De överlevande får i sin tur fortsätta eftersom de inte utvisas omgående.
Hade inte jag mina 86 år till trots varit så frisk som jag är hade detta sjukdomsfall slutat i katastrof.
När man nu dagligen ser och hör sjuklöverns odugliga, omogna, obegåvade, ansvarslösa ”ledare” och regerings- och riksdagsledamöter bete sig som inte endast barnungar i en sandlåda,  utan också smädar Jimmie Åkesson och SD för en massa lögner och osanningar kan man inte betrakta dem som varande  normala. Deras beteende såväl i riksdagen som i andra politiska sammanhang ger ju inte bilden av normalitet utan av en abnorm verklighetsförfalskning och en medveten smutskastning av SD, som närmast får en att tänka på kommunismens och nazismens svartmålningar av de människor som stod för sanningen och avslöjandet av deras sjuka politik.
Hur kan en person som Stefan Löfven överhuvudtaget tro att hans smutskastning av Jimmie Åkesson skall vara trovärdig. Denne man – Stefan Löfven – har förstört allt vad trygghet heter för de svenska kvinnorna. Han har genom massinvandringen gjort Sverige till ett land där mord, våldtäkter, rån, sexuell terror, hedersvåld, barn- och tvångsäktenskap men också könsstympning samt förstörelse av materiell egendom för miljardtals kronor har blivit ett naturligt inslag i en gång världens tryggaste land. Trots detta är han oförmögen att inse sin egen galenskap. För att vinna kommande val har denne man lierat sig med islamister för att i valsammanhang få dra nytta av deras klanröstning. (Klanledaren utnyttjar sin makt genom att kräva att samtliga samfundsmedlemmar röstar som han). Med andra ord har socialdemokraterna nu lyckats hitta en genial lösning på avhoppen från det egna partiet. Att kalla denne man för feminist och inte sadist är oförståeligt.
Sen har vi kaptenen Jan Björklund. (Blev han sådan när de gjorde löjtnanter till kaptener för att spara på försvarskostnaderna?) Denne man säger sig vara humanist när han kallsinnigt kan låta invandrarflickor förtryckas till andra klassens medborgare i religiösa friskolor. Vad vet han om humanism?
Annie Lööf talar om humanism när hon utan urskiljning om vederbörandes moral och brottslighet går emot lagstiftarna för att ”rädda” niotusen unga män varav en stor del är brottslingar och kvinnoförtryckare. Och trots att ett stort antal av dem dagligen terroriserar svenska skolflickor och är ett ständigt hot att våldtaga dem. I sanning en verklig moralist.
Gustav Fridolin som rekryterar islamister vilka är beredda att kollektivt rösta på ett visst parti om de i utbyte erhåller vissa materiella fördelar.
Kommunisten och den store humanisten Jonas Sjöstedt som om inte opinionen gått emot honom skulle kastat ut en invandrad kvinnlig riksdagsledamot som kämpar mot hedersvåld och för kvinnors frihet och rättigheter.
Ebba Bush Thor som hellre ser flickor kränkas och förtryckas än att förbjuda religiösa skolor.
Till slut den lille moderaten Ulf Fredriksson som genom att säga ja till massinvandringen är en av de största skurkarna i sjuklövern. Men som också saknar allt vad ledarskapsresurser heter. En slingerbult som tror att man genom att sätta upp ett finger ock känna varifrån det blåser tyder på ledarskapsbegåvning!
Till slut en liten gubbe vid namn Jonsson som på tal om val av talman med exalterad och överspänd blick tar i så man tror han skall få en hjärtattack när han utropar, ”Vi förhandlar inte med SD”. Han vet mycket väl att det beror på SD om Alliansen får förste talman. Han vet också att om Alliansen bildar regering så blir det på SD.s acceptans.
Det vi nu sett av Sjuklöverns begåvning, mognad, intellekt, handlingsförmåga och verklighetsanknytning är så djupt deprimerande och torftigt att det måste bildas en övergripande organisation för att få bort dessa dödgrävare av demokratin, välfärdssamhället och mänsklig värdighet.
Jag inte endast ber utan jag begär att varje medborgare som är emot att dessa galningar skall få fortsätta att förstöra vårt land och folk engagerar sig i en riksövergripande organisation för att avslöja och få bort de genom den svenska historien största  brottslingarna av alla.
Hur kan en person som inte intagit en för stor kvantitet alkohol överhuvudtaget anse att dessa personer i sjuklövern representerar humanism när de i stället står för en moral och brottslighet som borde betinga livstids fängelse för var och en. Så stor är nämligen deras realiserade ondska mot svenska folket.
Självklart skulle de varit avslöjade och därmed i val avsatta om vi hade en press och media som inte bildat symbios med makten. Men får man som t ex SVD
65 miljoner om året och som Arbetarbladet 20 miljoner biter man inte sin husbonde.
Många av de tidningar som i dag överlever inte pga av god journalistik utan därför att de avlönas av staten hånade en gång Tass och Pravda!
Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle
PS  Är det feghet eller rädsla för att bli påminda om verkligheten som gör att ni aldrig svarar. Är ni kanske samma stora personlighet som Elin Lundgren! Denna stora personlighet påstod sig bli så jävla provocerad (märk den obildades språkbruk) när hon råkade komma förbi mig där jag demonstrerade med ett plakat mot massinvandringskatastrofen. Inte nog härmed. En riksdagsledamot borde rimligen värna åsikts-och yttrandefriheten. En sådan borde inte göra anmälan till polis eller gå upp till lokaltidningen och göra anmälan om hets mot folkgrupp etc innan vederbörande åtminstone förvissat sig att jag bröt mot lagen.
Men inte nog med detta hon anklagade mig också för detta i Facebook. Hon sprang emellertid på pumpen. Samma plakat hade tom riksåklagaren förklarat att det som stod på plakatet varken stred mot åsikts- eller yttrandefrihetsgrundlagen. (Jag hade vid ett tidigare tillfälle vid 82 års ålder blivit bortförd av två bastanta poliser som tog plakatet i beslag. Tre veckor senare fick de lämna tillbaka det med riksåklagarens frikännande. Vid detta tidigare tillfälle vara anmälaren en ”liberal”. Men han nöjde sig inte med att anmäla mig för hets mot folkgrupp utan påstod att jag också brutit mot hädelseparagrafen. Han visste tydligen inte att den var avskaffad.
När jag så gjorde polisanmälan mot Elin Lundgren om falsk angivelse var hon snabb med att ta det ur Facebook. Många facebook läsare hade emellertid läst det och kunde intyga att hon gjort denna anmälan till polisen. Men eftersom hon tagit bort den klarade hon sig.
Att hon sedan fick anklaga mig i Gefle Dagblad utan att tidningen prövade sanningshalten eller att jag inte fick yttra mig tyder onekligen inte på att tidningen skulle utgå från de liberala värderingarna om nu sådana överhuvudtaget finns!
Så ser det Sverige ut i dag som ni gör allt för att förstöra. Jag såg att Elin Lundgren åter kom in i riksdagen. Tänk vilken resurs med hennes stenhårda kamp för rättvisa.
En sak jag fick med mig från min mor när jag 15 år lämnade hemmet för att försörja mig själv. Precis när jag skulle gå ut genom dörren säger min mor. ”Min son använd dig aldrig av lögnen för att skaffa dig egna fördelar, då blir Du aldrig en hederlig medborgare”. DS


Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: