Ledarna är för naiva, okunniga eller köpta för att klara problemen

https://www.lenaholfve.se/ledarnanaiva

Jag blir inte klok på varför svenskar inte kan skilja på sak och person. Möjligen för att vi är världens kollektivaste land? För att pressen tiger som muren om internationella nyheter?

ISIS har anpassat sig till vår lagstiftning och den våldtäkt som det skrivs om nedan är med stor sannolikhet ett organiserat genrep för att testa hur vi reagerar juridiskt, och sen skickar de in tusentals ”för unga” gärningsmän.

Men vi kan inte hantera det hela på något plan eftersom alla buntar ihop folk i en enda grupp även om de kallas för olika saker; män, muslimer, araber, utlänningar, invandrare, flyktingar, ”barn”, o.s.v.

ISIS-hjälpare grips i indien

Soldater måste allmänheten skyddas ifrån
I krig brukar man skjuta ner dem. Statsministern ovan snackar strunt för vi måste dela upp främlingarna i väldigt många grupper utifrån vad de gör.

Om jag började skada cyprioter skulle jag utvisas på livstid i morgon bitti, röd stämpel i passet, ut. Det är självklart i hela världen men inte hos oss.

Möjligen för att för många ledare är kriminella själva så de kan inte identifiera sig med vanligt folk?

Hur kan man ha nästan en halv miljon sexbrott utan att regera?

Börja fundera på om man verkligen tänker rätt? Nuvarande tanke; alla som kommer är flyktingar som det är synd om och protesterar nån över vad som sker i landet ska de kallas rasister. Därefter ska alla debattera män, och kulturer.

Sanningen är att mängder av de som kommit är upplurade och jag vet att det är sant därför att jag har stoppat folk själv från att åka upp och bli blåsta.

För mig är det helt obegripligt att man inte ser att de utåtagerande är soldater
Det finns inte många ”rätt” i den svenska tanken eftersom horder av äkta flyktingar lämnar Europa som flödar över av ISIS-soldater. Video: Christian refugee returns to Syria because Europe is …

Det är inte bara flyktingar som flyr Europa
Finns det ett ledigt hörn här på norra Cypern så nog byggs det ett andelslägenhetshus där.

På två år har det väl byggts femtio komplex bara i min närhet. Här kommer inte ISIS, Muslim brotherhood etc ens in, de är förbjudna, och det är de i lejonparten stater runt omkring.

I Saudi får du 20 års fängelse om du tillhör dem, och 10-12 år om du hjälper dem. Vi ger dem mat och husrum, gör du det i Indien åker du in på säkert tio år, och sen sjönk kronan…

Jonatan Alfvén är en journalist som skriver:

Han var ”för ung” för att dömas. Här är resultatet!

Idag hålls en rättegång mot en 16-årig kille och hans kusin som under tortyrliknande förhållande våldtog en ung kvinna i våras. Under pistolhot kidnappade man kvinnan och släpade ner henne i en källare. Väl där tvingade man henne att ta av kläderna och sedan sprutade man kallt vatten över hennes kropp. Sedan började helvetet. Åklagaren menar att det rör sig om flera gärningsmän som kom ner till källaren den där mörka vårdagen för att våldta och förnedra kvinnan.

Man höll sedan kvinnan i förvar och likt en maffiafilm ringde de till hennes vän. Medan kvinnan hjälplös låg kvar krävde de 20 000 för att inte skada henne. Dagen efter fritogs kvinnan av polisens insatsstyrka.

Kvinnans målsägarbiträde, Martin Nilsson, förklarar att kvinnan mår mycket dåligt. Åklagare, Kristina Amilon anser att handlingarna är så grova att båda gärningsmännen ska utvisas, rapporterar Aftonbladet.

Faktum är att fallet bara är en del av en härva av flera grova våldtäkter mot kvinnor som 16-åringen och personer i hans umgängeskrets misstänks för. Den unga våldtäktsmannen var även känd av rättsväsendet sedan tidigare då han hade kidnappat och rånat en taxichaufför. Han och hans kompisar hotade honom med kniv och körde sedan omkring chauffören i bagageutrymmet innan han dumpades. Killen friades i rättegången då man tyckte att han var ”för ung”.

 

Samtidigt kan vi idag läsa att hovrätten river upp tingsrättens dom i ett annat fall. Det handlar om en man som anklagas för att sexuellt ha ofredat en flicka tre gånger och våldtagit en annan flicka tre gånger. Båda var under 15 år. I tingsrätten dömdes mannen till ett år och tio månaders fängelse samt skadestånd.

Hovrätten river upp allt arbete tingsrätten lagt ner. Och det är såhär det ser ut. Män går fria. Kvinnor och barn förlorar. Sverige är sexualförbrytarnas paradis. Här behandlas man som änglar samtidigt som offren blir nertrampade och förnedrade! Det är ett stort hån!

Jag lider sannerligen med alla kvinnor och barn i det här landet. Det är så fruktansvärt orättvist och mina djupaste tankar går idag till alla er som tvingats genomlida det ingen människa ska behöva genomlida!


Vi har den ordningen att man frihetsberövar inte för unga utan de förväntas bli omhändertagna av hjälpindustrin.

Men soldater ska i princip inte dömas av tings-hovrätter så man undrar vad de har där att göra?
Hur som är väl Sverige snart enda landet i hela världen som inte har förklarat krig mot ISIS?  Vi är i vart fall det enda som har legaliserat deras flagga, och sen sjönk kronan…

Våra ledare tycks inte ens ha förstått att ISIS inte är muslimer

Medlemmar i Saudis kungahus

Vore de det skulle de vara välkomna till norra Cypern, som är en muslimsk stat, liksom till alla de andra 40 muslimska staterna där de är totalförbjudna. Ett skäl är att de som de har dödat flest av är just muslimer.

Statsministern borde kanske rådfråga Saudis ledare som har byggt en 600 mil lång mur för att slippa ISIS?

ISIS threatens to send 500,000 migrants to Europe as a …

It Begins: Europe Flooded With Reports Of ”ISIS Terrorists …

 

 

 Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: