En hjärntvättad generation

Om du är en av dem som lever ett skyddat liv och inte vet hur det ser ut i dagens Sverige – se de båda videor och bilder som jag publicerar i det här blogginlägget. Se dem – och reflektera över om det här är det Sverige vi vill ha, om det är det Sverige du vill ha.


https://juliacaesar.blog/2018/09/06/en-hjarntvattad-generation/

Det här blir ett kort inlägg. Bilderna från vänstergrupperingarnas hat mot demokratin får tala för sig själva.

Den första videon är inspelad vid Alternativ för Sveriges torgmöte i Nyköping i dag. Skrämmande scener med en fullkomligt hjärntvättad generation som inte har en aning om vad de skriker och gapar om. Mötet utsattes för upplopp och hatiska attacker från en lynchmobb av svenskar och invandrare.

Ett tiotal personer omhändertogs av polis, enligt Södermanlands Nyheter – som givetvis inte berättar vilket klientel som omhändertogs för att de störde torgmötet eller uppträdde våldsamt.

Attackerna mot den grundlagsfästa yttrande- och mötesfriheten kom från framför allt två grupper:

  • Unga invandrarmän av en kaliber som inte har kommit till Sverige för att tillföra landet något av värde och inte heller förefaller ha för avsikt att anpassa sig till vårt land.
  • Unga, hysteriska svenska tjejer, fullständigt identifierade med mångkulturen, från sina sinnen och av allt att döma i ett gränspsykotiskt tillstånd. Unga svenska kvinnor som inte önskar sig något högre än att få hit så många utländska mördare, bilbrännare och våldtäktsmän som möjligt.

Det räcker inte med de två miljoner invandrare som befinner sig i Sverige, de unga kvinnorna vill ha fler.

Här är några bilder av mötesstörarna, klippta av tidningen Svegot ur videon ovan.

Delar av den aggressiva publik som störde torgmötet i Nyköping.
Sveriges framtid, Sveriges hopp? 
En av de personer som omhändertogs av polis vid torgmötet i Nyköping.

Jag är en kvinna i mormors- och farmorsåldern. Kommen så här långt i mitt liv kan jag överblicka sju decennier. Jag har upplevt Sverige när det var ett bra land att leva i. Om detta har jag berättat i otaliga krönikor och poddar.

När jag ser de här bilderna ser jag en förlorad generation. En generation svenska ungdomar som effektivt har hjärntvättats till den grad att de inte har förmåga att se verkligheten. Utöver föräldrarna har framför allt två krafter stått för hjärntvätten: skolan och media. Kadrar av röd-gröna lärare har hjärntvättat sina elever så grundligt att de inte längre har tillgång till sunt förnuft och förmåga att se vad som händer med deras land. Media förstärker hjärntvätten med sina lögner.

Den andra videon kommer från Malmö och Lund och är inspelad den 2 september i samband med Alternativ för Sveriges torgmöten.  Genom hela historien har tystandet av oliktänkande, inklusive avrättningar, varit en av den yttersta vänsterns hörnstenar, och här ser vi hur extremvänstern inte skyr några medel för att kväva en fri debatt.

Det mest iögonenfallande i båda videorna är de unga kvinnorna och det fullkomligt vansinniga hat de ger uttryck för. I världens mest jämställda land, utrustat med en feministisk regering, ett land där kvinnor åtnjuter större frihet och fler rättigheter och möjligheter än någon annanstans i världen – ser vi kvinnor, bokstavligen från sina sinnen av hat.

Unga kvinnor som står och vrålar och viftar med Prideflaggor, uppenbarligen helt okunniga om att homosexuella dödas i de länder de vurmar för. Unga kvinnor som ser svensk jämlikhet som självklar – men försvarar en ideologi från 600-talet som inte värderar kvinnor högre än djur.

Unga kvinnor som skriker efter mer invandring från världens mest underutvecklade och dysfunktionella länder.

Unga kvinnor som vill behålla dömda utländska våldtäktsmän i Sverige – trots att de själva utgör den mest utsatta riskgruppen för att bli våldtagna.

Hur ska man kunna förstå det? Det är omöjligt att förstå. Antagligen är jag inte ensam om att inte förstå den här hjärntvättade generationen och varifrån allt detta hat kommer. Det är oerhört skrämmande att se deras hat, inte minst i perspektivet att de här unga tjejerna ska föreställa morgondagens mödrar.

Vad kommer de att ge sina eventuella barn, utöver det sinnesförvirrade hatet?Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: