Före detta Sfi-lärare: ”Jag har en moralisk skyldighet att berätta”

I Swebb-tv:s intervju med den före detta läraren på Sfi (Svenska för invandrare) Simon Karlsson berättar han om det gigantiska svindleri som politikerna utsätter svenska folket för genom att utmåla alla som kommer till Sverige som ”flyktingar som flyr från krig och våld”.

 

I den intervju som Mikael Willgert på Swebb-tv gör berättar Simon Karlsson om helt andra erfarenheter av de elever han har mött som Sfi-lärare i Varberg. Uppgifterna om till exempel människor som kommer från Syrien stämmer sällan med den bild som media och politiker ger.

https://juliacaesar.blog/2018/08/31/fore-detta-sfi-larare-jag-har-en-moralisk-skyldighet-att-beratta/

De som uppges komma från krig i Syrien som flyktingar har i själva verket ofta tillbringat lång tid i Turkiet, ibland flera år. De berättade att deras hemstad var säker, ungefär som Varberg,  och att de skulle åka tillbaka dit på semester.

Många av dem vittnade om att de hade mycket god ekonomi, ägde flera hus i Syrien och hade råd att köpa nya bilar i Sverige – men ansåg ändå att det var deras rättighet att bli försörjda av de välfärdssystem som svenska folket arbetat ihop.

De hade passerat en lång rad säkra länder men valt Sverige som destination, eftersom det var det land som hade bäst erbjudanden avseende bostäder, pengar och studier.

”Sverige är ett rikt land. Det finns inga svenskar som har det dåligt” kunde det heta.

”Jag älskar Turkiet, men jag vill ha gratis utbildning.”

Religiösa motsättningar om olika tolkningar av islam var inte ovanliga, och ibland kunde etniska eller religiösa konflikter blossa upp mellan eleverna på skolan.

Simon Karlsson ställer upp på den här intervjun för att han anser att han har en moralisk skyldighet att berätta om det bedrägeri som svenska folket utsätts för av politiker och journalister. Fler inom migrationsindustrin borde följa hans exempel.

anders-danielsson-i-migrationsverkets-kommandocentral.jpg

Migrationsverkets dåvarande generaldirektör Anders Danielsson i myndighetens kommandocentral. Därifrån ansåg han sig som tjänsteman och politisk aktivist ha rätt att dirigera migrantströmmarna till Sverige. 

 

Det var den 3 september 2013 som migrationsverket beslutade att ge alla syrier som kommer till Sverige permanent uppehållstillstånd. Sverige ville visa sig på styva linan och bli först i EU med att ompröva situationen i Syrien och låta alla cirka 8 000 syrier som hade tidsbegränsade tillstånd få stanna permanent och ta hit sina familjer – det vill säga de kvinnor och barn som de företrädesvis manliga syriska migranterna hade övergivit för att själva sätta sig i säkerhet.

Det sensationella med beslutet är att detta i högsta grad politiska beslut fattades på tjänstemannanivå, av migrationsverkets dåvarande generaldirektör Anders Danielsson och hans efterträdare Mikael Ribbenvik. Två politiska aktivister, kamouflerade som statstjänstemän och med uppgift att bistå Fredrik Reinfeldts alliansregering i dess landsförräderiprojekt under täcknamnet ”Öppna era hjärtan”.

Fredrik ”Öppna era hjärtan” Reinfeldt (m), statsminister 2006-2014.

Följden blev att Sverige blev en asylmagnet inte bara för mängder av syrier, utan också för stora grupper invånare i andra länder som påstod sig komma från Syrien. Asylbloggaren Merit Wager återgav på sin blogg uppgifter från anonyma anställda på migrationsverket, bland annat de här:

”Vad gäller syrierna och dem som säger sig komma från Syrien, har det satts i system att många av dem får uppehållstillstånd som flyktingar, fastän de inte uppfyller kraven. Detta beror i sin tur på att det generellt sett är betydligt enklare att skriva beslut som ger flyktingstatus.

Vidare får Migrationsverket en vinning till på detta: personer med flyktingstatus behöver endast lämna in en ny ansökan om uppehållstillstånd vart tredje år till skillnad från var trettonde månad, vilket är fallet för de alternativt skyddsbehövande.

Den här aktivistandan som präglar Migrationsverket har i mångt och mycket sin grund i hur myndigheten letts och leds, från aktivisten Anders Danielsson som i all hast lämnade sitt uppdrag, och vidare ner i organisationen.”

Mikael Ribbenvik gav alla som sa sig komma från Syrien permanent uppehållstillstånd.

Anders Danielsson fick sparken 2016 och fick tjänsten som generalsekreterare på svenska Röda Korset. Mindre än ett år senare utsågs han till en säker reträttpost på elefantkyrkogården för avsuttna politiker och tjänstemän, som landshövding i Västra Götalands län. Mikael Ribbenvik belönades som sagt med befordran som efterträdare till Anders Danielsson.

Observera att syrier, icke-syrier och andra utlänningar som utan att visa ID-handlingar, alltså på falska grunder har fått uppehållstillstånd i Sverige, till övervägande del finns kvar i landet och försörjs av våra välfärdssystem. Omkring 90 procent av alla asylsökande visar inga eller falska ID-handlingar. Ingen vet vilka som släpps in i landet.

Människor som i likhet med före detta Sfi-läraren Simon Karlsson, anställda på migrationsverket med flera, avslöjar de propagandalögner som politiker och journalister sveper in svenska folket i, ska ha all heder och tacksamhet för sitt mod.

De är en förebild för ALLA som i sitt arbete på något sätt bidrar till det största landsförräderiprojektet i svensk historia; tjänstemän på bland annat migrationsverket, försäkringskassan, arbetsförmedlingen, Brå, SCB, Sfi, skolväsendet, polisen, rättsväsendet, sjukvården, socialsekreterare, kommuner och landsting och många, många andra.

Du som bidrar till lögnerna och mår dåligt av det – stig fram och berätta! Du kommer att må mycket bättre efteråt, även om det kostar dig ditt jobb att säga sanningen. Ingen kan nämligen leva på en lögn hur länge som helst.

 

 

 Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: