De moraliskt undermåliga.

Sjuklöverns Stefan Löfven, Ulf Kristersson, Annie Lööf, Jan Björklund, Jonas Sjöstedt, Gustav Fridolin, Isabella Lövin är i sin polemik en kopia av nazismen, kommunismen och facismen  när de kritiserar Jimmie Åkesson. Sina polemiska osanningar uttrycker de därför att de måste detta för att avleda medborgarna från sina egna fruktansvärda och vidriga brott mot svenska folket.

Av  dessa personer är Stefan Löfven och Annie Lööf de mest utpräglade maktmänniskorna. För att dölja detta och sin cynism mot de som drabbas av de inkommande barbarernas våld är dessa två de som mest i sin polemik använder sig av känslosvammel som de inte menar något med.

Annie Lööf t ex” Vi måste stå upp för ett samhälle som håller ihop, byggt på tillit och samarbete liksom medmänsklighet”. Ser vi till verkligheten så har aldrig Annie Lööf stått upp för detta när det gäller svenska folket. I stället tillåter hon nästan allt slags våld och extremism från de inkommande barbarerna för att få deras röster. Så handlar maktmänniskor.

Samma uppträdande ser vi hos Stefan Löfven. Han uttalar sig aldrig mot barbarerna våld mot det egna folket hur vidrigt det än är. Samtidigt har vi troligen aldrig haft en regeringschef som så hundraprocentigt brutit de löften han gett.

Jonas Sjöstedt som den kommunist han är kan inte heller räknas ha en moral som fyller kraven för ledarskap. De övriga är ju lika moraliskt undermåliga men uttrycker sig inte på samma sätt som de två först nämnda. Men Björklund visar tydligt sin brist på moral när han vill förbjuda etablering av religiösa friskolor men låta de nuvarande vara kvar. Det rör honom inte det minsta att han därmed förstör livet för alla de flickor som tvingas gå i dessa i framtiden. Fridolin och Lövin kör med domedagsprofetior som inte har ett uns av sanning utan minsta skam – enbart för att vinna röster.

Under min 86 åriga levnad – och då har jag goda kunskaper om alla regeringschefer och partiledare sedan Per Albin – har jag aldrig träffat på så moraliskt undermåliga personer i samhällets ledning som de nämnda inklusive Reinfeldt. Trots att jag är ateist har jag på senare tid inte kunnat undgå att hos Ebba Busch Thor kunnat notera att hon med trolig äkthet driver vissa värdenormer som är grundläggande i vårt samhälle och hon därför skiljer sig från de övriga. Sannolikt menar hon också allvar med dessa påståenden.

Den stora skillnaden mellan Jimmie Åkesson och sjuklövern är ju att Åkesson redovisar sanningen medan sjuklövern till varje pris vill dölja den. Går inte detta är de snabba med att svärta ner den som ger sanningen och därmed avslöjar deras osanningar.

När Åkesson uttrycker sitt förakt för ett public service som lämnat allt vadobjektiv journalistik heter gör man stor sak av detta. Självklart stöttar dessa moraliskt handikappade individer ett public service som alltid står på sjuklöverns sida genom att servera folket lögner. Det är ju ingen svårighet att föra i bevis att endast Göteborgsposten av medierna är den enda som för en självständig linje. De övriga går ju helt i sjuklöverns ledband.

När personer som t ex Anders Lindberg får vara politisk chefredaktör i landets till numerären största tidning garanterar ju detta att mediavärlden är sjuk medan Åkesson genom sitt yttrande visar på en verklighetssyn som han borde få beröm för.

Det som dock är det allvarligaste av allt är ju att de rödgröna med Stefan Löfven i spetsen inte gjort något för att stoppa invandrarvåldet, som i huvudsak kan härledas från utomeuropeiska invandrare med anknytning till världens grymmaste religion och kultur. Detta våld i form av mord, våldtäkter, rån, terror i olika varianter liksom förstörelse av privat och allmän egendom för tiotals miljarder varje år ökar hela tiden. Men inte heller barn- och tvångsäktenskap, könsstympning av flickor, hedersvåld, parallellsamhällen med skilda rättssystem gör de något för att bryta det  eftersom dessa uttryck för barbarsamhället hela tiden accelererar i vårt land. Därför är det ingen överdrift att påstå att sjuklövern med hjälp av utomeuropeiska invandrare är på väg att rasera det samhälle i form av välstånd, trygghet som tidigare generationer byggt upp.

De är självklart med sin passivitet en fara för dagens och morgondagens generationer. Det som är utmärkande – i högre grad än för någon regering tidigare – är  handlingsförlamningen och likgiltigheten för vad som händer – i det här fallet rasering av det svenska samhället.

Islamisterna tillåts utvidga sitt inflytande på alla områden utan något som helst motstånd från regeringen. Makten är det allt överskuggande intresset hur det sedan går med landet Sverige är ointressant. I förbifarten vill jag också nämna ett exempel på denna flathet.

I dag har EU som ordförande en svårt alkoholiserad individ men som ingen politiker reagerar på. Detta är ju ett direkt hån mot EU.s medborgare. Denna  s k vänskapskorruption är ju vanlig bland moraliskt lågtstående människor men visar också en feghet som är vanligt hos människor med svag karaktär som därför inte vågar hävda grundläggande moralfrågor.

En annan mycket allvarlig och illavarslande utveckling är partiernas medlemsvärvning av invandrare från en stark kollektivistisk kultur. I sin jakt på valboskap och därmed ökad makt väjer de inte för att bryta mot demokratins grundläggande värderingar. Dessa kulturer har inte den respekt för demokratin (ja ofta har de inte demokrati) som man har i europeiska stater. Flera partier men allra mest frekvent  – Socialdemokraterna – lockar nu till sig etniska föreningar som röstar kollektivt. Genom att locka till sig företrädarna för dessa föreningar med löfte om politiska poster får man också med sig kollektivet i dessa.

I takt med att Sverige får en större andel utlandsfödda i befolkningen kommer detta givetvis att urholka demokratin eftersom en stor del av de utlandsfödda kommer från länder med en utpräglad kollektivistisk kultur. I en någerlunda assimilerad invandrargrupp utsätts inte den svenska demokratin för dessa problem. Ty då är kopplingen till ideologi, och klass etc större än till klanen, religionen eller hemlandets politiska karta. De blir helt enkelt inte lika enkla att påverka eller knyta till sig i grupp.

Kan det vara därför som socialdemokratin kanske mindre än andra partier strävar efter att invandrarna skall assimileras och därmed anpassa sig till våra grundlagsfästa värderingar där demokratin är grunden. Ett annat grovt omoraliskt inslag – ja det borde vara straffbart- är hur socialdemokratiska medlemmar med invandrarbakgrund på arabiska smutskastar andra partier för att väljare med utlandsbakgrund skall skrämmas att inte rösta på dessa. Socialdemokratins förhoppning var tydligen att detta inte skulle uppmärksammas.

Ovanstående borde vara tillräckligt för att Socialdemokratiska partiet sätts i karantän minst en fyraårsperiod. Om svenska folket vore medvetna om hur framförallt socialdemokraterna men också miljöpartiet, centern och vänstern  genom sitt agerande hotar demokratin skulle många ligga sömnlösa. När jag därför talar om vissa partier som ”Moraliskt undermåliga” överdriver jag inte utan snarare tar till i underkant. Helt klart är Socialdemokratin största hotet mot demokratin i dag. Därför är det synnerligen allvarligt att större delen av medierna liksom public service går i detta partis ledband. Självklart behövs det fler frispråkiga som Jimmie Åkesson om vi skall kunna rädda demokratin.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 GävleKategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:,

1 svar

Trackbacks

  1. Olle ryter till om sjuklöverfamiljen av politiska partier | Filosofens blogg
%d bloggare gillar detta: