Svenska kvinnor och män!

Svenska kvinnor och män! Sjuklövern med Stefan Löfven i spetsen har raserat det svenska samhället som ingen regim före dem gjort sedan Sverige blev en nation. Trots detta utkräver ni inte ansvar. Har ni ingen självrespekt eller är ni slavnaturer?
olle
Den katastrof de rubricerade orsakat Sverige och svenska folket är så enorm att det är svårt att beskriva hela vidden av den. Men en sak går inte att motsäga. De är på grund av sitt landsförräderi indirekta mördare och skyldiga till sammantaget tiotusentals svenskars död, våldtäkter, terror, misshandel och förstörelse av privat och samhällsägd egendom får tiotals miljarder under ett flertal år.
Självklart är dessa landsförrädare indirekt skyldiga till bränderna i Göteborg m fl städer. Trots detta (eller kanske därför) går man inte in med kraftfulla åtgärder och berövar barbarerna och våldsmännen deras frihet. Kan man på ett mer uppenbart sätt
offra sitt eget folk?
Att inte utkräva ansvar av dessa (sjuklövern) brottslingar innebär att vi inte längre kan definiera Sverige som en rättsstat. Politikerna har befriat sig själva från det ansvar som normalt utkrävs av vanliga medborgare då de brutit mot lagen. För inte kan man väl när det gäller vem som är ansvarig för de grova brott som massinvandrarna orsakat svenska folket mera tydliggöra de skyldiga som varande sjuklövern med Stefan Löfven och de övriga 5 partiledarna jämte de två språkrören. Dessa har sanktionerat terrorn mot folket och har dessutom fräckheten att berömma sig av detta genom att kalla sig humanister när de i stället borde benämnas avskum. De är de skyldiga till den värsta katastrof i form av död, lidande, våld, förstörelse som någon gång drabbat Sverige.
Hur kan ni svenska män och kvinnor låta dessa förrädare och indirekta mördare än en gång få möjligheten att regera Sverige? Ni offrar därmed
era barn och barnbarns framtid för er feghet.
Vi degraderar oss själva till stackare om vi inte utkräver ansvar. Vad är vi för ett folk som accepterar att de värsta brottslingarna och förstörarna av vårt land får ställa upp i val för att på nytt kunna fortsätta förstörelsen och terrorn.
Kan orsaken till att ni svenska kvinnor och män låter dessa (sjuklövern) gå
fria, att katastrofen är så enorm att ni inte fattar vidden av den? Eller är ni för fega att ärligt och uppriktigt stå för den sanna bilden att sjuklövern har förstört Sverige och de är såväl landsförrädare som indirekta mördare. Är ni i er feghet rädda för att inte bli kallade humanister utan i stället rasister och främlingsfiender. I så fall har landsförrädarna lyckats övermåttan i sin strävan att tysta er. När ni beskylls för rasism från dessa grova brottslingar borde ni i stället ta det som ett beröm och inte kapitulera för deras demagogi.
Den 9 september har ni möjlighet att kasta ut dem från regering och riksdag utan möjlighet att komma tillbaka. Om inte, röstar ni fram landsförrädare och indirekta mördare. En gång får ni kanske stå till svars för era barn och barn- barn. Men då kan det vara försent.
Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle
PS Bifogar senaste plakatet som jag nu stått med på Stortorget i Gävle de
senaste tre lördagarna. I dag 18/8 möttes jag av ett ovanligt positivt be-
mötande. Så kanske fler har vaknat efter vad som hänt i Göteborg. DS


Kategorier:Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: